2017. április 4.barátokkal járt itt 55Egy barátommal jártunk a Bamba Marhában.
Az egyetlen hátránya, hogy kicsit sokat vártunk a hamburgerre, de ebédidőben ez inkább jót sugall.
Isteni finom ételeket kaptunk kedves pultos fiútól. Nem csak a szendvicset ajánlom szeretettel, de az isteni friss káposztasalátát is kár lenne kihagyni.
Visszamennék, bármikor, ez nem is kérdés!
2017. február 5., kollégákkal járt itt 25 Egy céges rendezvényt tartottunk a helyen. A pincér kelletlen és udvariatlan volt, 45+os kollégát szemrebbenés nélkül tegezett. Egy-egy rendelésre fél órákat kellett várni, mert elfelejtették. Erősen túlárazott, de nem hozza a minőséget. A poharam is sokszor volt üres előttem, úgy kellett vadászni a pincérre.
A kéksajtos mártogató mellett igénytelenül tálaltak egy kis répár, kígyóubrokát és zellerszárat. Ami egyébként jóval kevesebb volt,mint a szósz megkívánt. Ízre egyébként nem volt rossz. A sztrapacska csülökkel ízletes volt. Az élő zene pedig hangulatos
Fizetésnél a pincér hetykén jegyzi meg, hogy a szervízdíj nincs az árban. Engedtessék meg, hogy a vendég dönthesse el, hogy hagy-e jattot vagy sem. Talán most volt az első alkalom, hogy nem adtam borravalót. Legközelebb inkább kihagyom.
2016. május 11.barátokkal járt itt 15 Az, hogy fél órán belül nem ténfergett oda egy pincér sem egy étlappal, az egy dolog. . . Az, hogy ezután csupán egy-egy limonádét sikerült rendelni, inkább felháborító, mint szomorú. Annyiban szerencsénk volt, hogy kb. 3/4 óra alatt felmértük a többi vendég helyzetét: egy levest sem sikerült 2 óra alatt kivinni.
Így volt lehetőség kifizetni a fogyasztást. Azt gondoltuk, hogy 2 limonádét nem nehéz összeadni, ezt sem sikerült teljesíteni a pincérnek hibátlanul. . . Nem, nem a mi javunkra. Sőt, mikor szóvá tettük, egy elnézéskérés sem hangzott el. . . Sem a türelmünket, sem az elnézésünket nem kérte senki. Abszolút nem ajánlom senkinek, kerüljétek messziről.
2016. május 9., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mielőtt jártam volna ebben az étteremben, azt gondoltam, hogy tudom milyen a palacsinta. Hát. . . Tévedtem. . :) Jól kitalált, tökéletesen tálalt ételeket volt szerencsém itt enni. Bőséges, laktató. Az ételeket tekintve egy negatívumot találtam, a Kapitány palacsintában a lazacot túlsütötték, amitől sajnos kiszáradt. . .
Az Ágó palacsinta viszont utolérhetetlen! :)
A kiszolgálás eszméletlen lassú, lassan készülnek az ételek, mégha nincs is teltház. . .
2016. május 9.barátokkal járt itt 35 Nagyon vártam, hogy ellátogassunk ebbe az étterembe, hiszen jókat hallottam róla. Az első hatalmas csalódás, hogy orbitális hibákat találtunk a borlapban. Hihetetlenül túlárazott borok között elrejtve egy-egy palack 2009 Forintos illetve 2600 Forintos (előbbinél az évjáratot sikerült Forintosítani, utóbbinál lemaradt egy nulla).
. . Az ételek egy kis jóindulattal átlagosak voltak. A kacsamellet túlsütötték, íztelen és rágós volt. Sokkal többet vártam ettől az étteremtől, hiányzott az ötletesség és az a valami plusz az ételekből. Amiben ez az étterem szerintem nagyon erős, az a kiszolgálás: udvarias, profi, gyors.
2016. február 28., kollégákkal járt itt 55Rendszeresen töltök el néhány éjszakát az Aurorában.
Kellemes adottságai vannak, a park közelében.
A személyzet kedves, az étel finom. A szobák hangulatosak,tiszták, kényelmesek. Az egyetlen negatívum a szobában, hogy nem jó a meg ilágítása.
A másik negatívum a parkoló. . . Szabadtéri, kicsit szűk, valamint havas-jeges időben nagyon csúszott. . .
Összességében szuper, visszamegyünk! :)
2016. február 27.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy barátommal tértünk be egy szombati ebédre.
Az akciós pisztrángra esett a választásunk. Leírhatatlanul finom volt. A köret kellemes választás volt, csak ajánlani tudom.
Desszertnek a pincérhölgy ajánlására túrógombócot kértünk. Szép befejezése volt egy nem ünnepinek szánt finom ebédnek.
A kiszolgálás pedig kiemelkedően profi és udvarias volt. Minden elismerésem a pincérhölgyé.
2015. december 1.a párjával járt itt 15 Borbarát csomagot választottunk, mivel azt reméltük, hogy egy történelmi borvidéken jól járunk vele. . . Tévedtünk. . . A vacsora 4 fogásából egy ehetetlen volt, 2 gyenge közepes és egy jó. . . Azonban választási lehetőség nem volt -sem ételben, sem borban. . . A köszöntő bor és a fehér ihatatlan volt.
A másnapi vacsora is ehetetlen: sajttál karavánnal és pannóniával. . . Camambertet már nem sikerült feltálalni. Senkinek nem ajánlom. A Wellness részlegen 3 szauna nem működött a 8-ból. . . A masszázs kiemelkedően jó volt-itt vége is a pozitívumoknak. A szoba alapvetően szép. A falból kiálló csatlakozóhelyek borítása törött, a TV kábele az asztal alatt ficegett a levegőben. . . A fürdőben a legkisebb zuhanykabin a legolcsóbb "koleszos" zuhanyrózsával. . . Valamint a bekészített Ház bora: a cimkéből nem derül ki, hogy mi is az, csak ha lekapargatjuk. . . Valamint dugós. . Dugóhúzót már nem sikerült bekészíteni. . . 2 éjszaka, 2 főre: 80ezer felett. . . Nagyon nem ajánlom. . .
2015. október 28. járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bár a kiszolgálás remek volt, a főétel (libamáj) keserű volt, az állaga pedig, mint egy elnyűtt Orbit rágó (szétesett). . . Szerencsére a koktél, amit rendeltem kimosta az ízt a számból. Bár a libamáj után élvezni kellene az ízeket. A leves pazar volt, a "szokásos" bazsalikomos pesto nem okozott csalódást. . .
A csokitortácska ízre finom, bár elférne mellé a vanília fagylalt, hogy ne legyen túl tömény. . . .