2019. február 24.gyerekekkel járt itt 55 A recepción dolgozó hölgy elintézte nekem, hogy a masszôr aznap ne este 6 órára, hanem fél 8-ra jöjjön. Kaptunk 10% kedvezményt a fürdô belépô árából, amit elég volt kijelentkezéskor kifizetni a szállással együtt, ez megkönnyítette az adminisztrációt számomra, s a 4 éves kislányommal együtt rögtön tudtunk fürdeni menni.
Reggelinél kaptunk mûanyag gyerek étkészletet, amit praktikusnak tartottam.
2017. március 23.a párjával járt itt 55 Bő egy napos wellness hétvégét töltöttem a Thermal Hotel Visegrádban a férjemmel, hogy megünnepeljük a 6. házassági évfordulónkat. Ezt a hétvégét a kisgyerekünk nélkül töltöttük, de megállapítottuk, hogy ide szívesen visszatérnénk vele is, mert nagyon gyerekbarát szállodának tűnik.
Mindhárom étkezés fenséges volt: nagy, bőséges választék, ízletes ételek, italok. A férjem kipróbálta a masszázst, amivel nagyon elégedett volt. Együtt voltunk tornázni a fitneszteremben, ami ugyan kicsi, de a célnak éppen megfelel. A szobánk nagyon kényelmes, tiszta, napfényes, kellemes hőmérsékletű volt. Nagyon elégedettek voltunk mindennel!