2017. január 9.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha Balatonfüred, akkor Anna Grand Hotel!
Ide mindenkinek el kell jönni egyszer, hogy élvezzék mindazt amit egy szállodának nyújtani kell, mert itt megkapja! Visszatérő vendégek vagyunk, nem tudnám elképzelni a nyarat a szálloda nélkül. Nagyon jó helyen található!!!! Személyzet, ellátás super! Véleményem +++++++++++!
2017. január 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csopak legjobb helyén található. Minden klassz és jó. Előny a strand közelsége, a park szépsége. Tetszik a szobák egyszerűsége és a nagyszerűsége. Plusz 1 csillag még járna a hotelnek, ha hűtőszekrény lenne, az nagyon hiányzik. Személyzet udvarias, kedves. Mindenképpen ++++++++++++++++ az értékelésem!
2017. január 9.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tökéletes, minden korosztálynak! Aki jól akarja érezni magát itt megkapja. A jó idő megrendelve 2017 augusztusára is!
Család, barát, ismerős még nem csalódott ebben a szállodában.
Minden tökéletes, de a legszuperebb a wellnes szolgáltatás és a panoráma! Ezt a helyet nem lehet kihagyni egy nyáron sem.
2014. június 15.a párjával járt itt 55 Három éve minden nyáron meglátogatom, 1 hétre a lakója vagyok a Hotelnek. Csak élménygazdag napokat lehet itt tölteni,mást nem is lehet. Minden nagyszerű és kíváló. Nekem a wellnes rész a csúcsok csúcsa, s akkor még a szálloda elhelyezkedéséről nem is szóltam, ami szintén KÍVÁLÓ.
Ha valaki betéved, és még szerencsés is, mert van szabad szoba, biztosan visszajáró vendég lesz.
2013. november 20.családjával járt itt 55Ha nyugalomra, kényelemre és jóra vágysz csakis a Gizella Hotelt keresd. Minden korosztálynak ajánlom. Ha egyszer ott jársz, biztosan visszatérő vendég leszel, családom, rokonok, barátok már azok. Pihenés mellett, a sok látnivaló, gyönyőrű környezet, a kedves városlakók felejthetetlenek. Üdv.: B.K.
2013.11.20
2013. április 3.a párjával járt itt 15Szörnyű amit tapasztaltunk. Ágybetéten lehetetlen,aludni, pihenni. Wellnes részleg: finn szauna 70 fokos, gőz nem működött, infra térítés ellenében használható! Fürdőköpeny térítés ellenében használható! Gyakran megyünk wellneszezni, de ilyen szörnyű helyen ennyiért még nem voltunk. 2 csillagot simán levehetnének a hotelről és az árakat megfelezni!