2016. május 4.barátokkal járt itt 55 Húsvétkor töltöttünk 2 éjszakát a hotelben a 3* szárnyban, 7 fő 3 szobában. Bár a check-in csak 15 órától van, 13. 30-kor kaptunk 1 db szobát, ahol kényelmesen átöltöztünk, majd irány a wellness, ahol szinte mindent kipróbáltunk. A medencék vize kellemes, az élményelemek folyamatosan működnek, a pihenőágyak mennyisége is megfelelő, bőven volt hely.
Kihasználtuk a wellness hosszú nyitvatartását (este 22-ig van lehetőség igénybe venni), vacsora után is lementünk csobbanni egyet. Kipróbáltuk a hidromasszázs ágyat is, és mindenkinek tetszett, annyira, hogy másnap mindannyian megismételtük. A szobák nagyon szépek, a tisztaság és a berendezés is elnyerte tetszésünket. A kétágyas szobákhoz kádas fürdőszoba tartozott, a 3 ágyashoz viszont egy nagyon picike, ülőkádnak nevezett, kb. térdig érő kádacska, amit nem igazán lehetett rendeltetés-szerűen használni. Az étterem a 4* Park Hotel földszintjén kapott helyet. A két épület között az 1. emeleten van átjárási lehetőség, ami egy kényelmes séta. Az étterem több, különböző stílusú teremből áll, melyet a személyzet a vendégek létszámának megfelelően nyitott ki. Az ételek mennyiségre, választékra, ízre szinte tökéletesek, nagyon finomakat - és nagyon sokat ettün, de így sem tudtunk mindent megkóstolni. A vacsora alatt élő zene volt, ami nagyon kellemes hangulatot varázsolt az étterembe, köszönjük. Szenzációs ötlet, hogy a teremgarázsból játékbirodalmat alakítottak ki, ahol mindenki megtalálja a kedvére valót, válogathat a ping-pong, csocsó, minigolf (fizetős), lengőteke, óriás sakk- malom- és társasjáték közül. Fiatalabbjaink kipróbálták a Kinectes X-boxot, mi pedig bowlingoztunk egy jót a bárban. Ottlétünk minden percét élveztük, fiataljaink és mi is megtaláltuk mindenben a kedvünkre valót, s remélem, még a nyáron újra jövünk!
2015. október 26.a párjával járt itt 55 A városközpontban van, minden könnyen elérhető, de a fürdő kicsit messze van (2 km). Jó időben jólesett a séta, de esőben kellemetlen lett volna. Épp ezért hiányzik a wellness, ami még épül. A szoba kényelmes, a svédasztalos étkezés remek volt, a cukrászda süteményei finomak, még kóstolót is hoztunk haza.
A személyzet kedves, közvetlen. Egyszóval, szívesen visszatérünk, főleg, ha elkészül a wellness rész.