2024. augusztus 6.egyedül járt itt 25 Fagyiért mentem, de sajnos kívülről az utca felől van megoldva a kiszolgálás. Kb. 15 perce allhattam az ablak előtt, mikor eszrevettem, hogy 2 kiszolgaló áll a pultban, igy sajnos hozzam senki sem fog jönni, hogy kiszolgaljon. Így bementem az üzletbe, ahol további negyedórás várakozás volt.
Kértem fagylaltot, meggyes rétest és mákos homokzsákot ami 50% kedvezménnyel volt kiirva. Az utóbbi kritikan aluli volt, amit kifolyt mákkrémmel, kirepedt tesztával es letört véggel kaptam. A fagyi félgömb volt, a 600,-ft-os gombóc ár ellenére. A Lipóti nevhez képest szégyen! A hab a tortan az volt, amikor a teljes összeget elkérték a töredezett, kifolyt krémes homokzsákért 920,-ft-ot! Imádtam régen a Lipótiba járni, mert nem tudtam rosszat választani! A mostani helyzet mindegyik péksegükben siralmas! Nem szokásom véleményt írogatni, de emellett nem lehetett elmenni! Volt egyszer egy jó Lipóti pékség!