2014. július 25.gyerekekkel járt itt 55Februárban Gyulán jártunk egy hétvégére és meglátogattuk a Cukrászdát is. Nagyon hangulatos hely, finom süteményekkel, édesszájúaknak ajánlom,tuti a plusz kilók megszerzése. :) A kiszolgálás gyors és kedves. Nem a legolcsóbb hely, de a minőséget meg kell fizetni. Gyerekek is élvezték az időutazást!
2014. július 25.a párjával járt itt 25 Májusban ünnepeltük Párom születésnapját a hotelben. A recepciós érkezésünkkor nem hogy tájékoztatni nem tudott a szálloda paramétereiről, de nekünk kellett rászólnunk, hogy figyeljen fel, miközben a telefonját bújta. Sajnos az informálás sem ment neki, mindenre rá kellett kérdeznünk, hol az étterem, mettől-meddig van reggeli-vacsora, hol van a wellness részleg, stb.
. Ezt úgy gondolom egy 4*-os szálloda recepcióján elvárná az ember. A szobánk függönye ki volt égetve és sajnos a fürdőszoba szellőztetése se megoldott. Az étterem dolgozói kedvesek voltak, talán csak ők ejtették némi mosolyt felénk. Nagyon nagy negatívum, hogy egy erdei hotel, aki erdei fitness részlegét hirdeti és kerékpártúrákat szervez, hogy nincs saját kerékpár kölcsönzője. Az ember azért megy erdei hotelbe, hogy a tömegközlekedés/gépkocsi használatát kerülje. Még egy negatív tapasztalat, privát használatra lehet kérni a kültéri jakuzzit, sajnos nekünk azt sem sikerült használnunk, mert üzemen kívül volt mind 2 éj. Összefoglalva a 4* szolgáltatásait nézve ez inkább egy erdei panzió!
2014. február 18.gyerekekkel járt itt 55Egyik hétvégén volt szerencsém eljutni az Étterembe, ahol zseniális kiszolgálásban volt részem :)
Az egyik felszolgáló Úr kellőképp odafigyelt ránk, ami külön növelte az élményt! Az adag tényleg hatalmas és ízletes, ami feladta a leckét. De legalább volt valami finomság, amit elhozhattam Gyuláról :)
Köszönöm az élményt Sörpince Vendéglő! :)