2013. december 27.családjával járt itt 55A hotelben szálltunk meg, és a félpanzió keretén belül kóstolhattuk meg az étterem kínálatát, ami annyira bőséges, hogy ezen étkezéseken felül is betértünk ide. A séf igazán érti a dolgát, az ételek ízletesek, kiadósak, a személyzet barátságos, segítőkész.
A hely pedig igazán exkluzív.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! !
Erdőspuszta Club Hotel - Fenyves Vendéglő válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen értékelését Chefünk és a személyzet és az Erdőspuszta Club Hotel**** nevében is. Remélem hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket.
Üdvözlettel:
Erdőspuszta Club Hotel**** és csapata
2014. január 14., Erdőspuszta Club Hotel - Fenyves Vendéglő, EPCH
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Egy hétvégét töltöttünk itt a fiammal, és maximálisan megvoltunk elégedve. A személyzet figyelmes, mosolygós, segítőkész, a szálloda és a hely csodás. Nem a legjobb szobákról készültek a promo képek, mert minden szoba ilyen gyönyörű, s a kilátás felejthetetlen. A wellnesz nem túl nagy, de igazán hangulatos, s télen is a fenyők között lehet pancsolni.
A Mauri masszázst pedig mindenkinek ki kell próbálnia. Több 4*-os helyen jártunk már, de mostantól ez a kedvenc. Az ellátás pedig kiemelkedően színvonalas, ezt külön a Fenyő vendéglőnél is értékelem. Csak ajánlani tudom minden ínyencnek!