2016. november 11.gyerekekkel járt itt 55 Nagy családi találkozóra jöttünk itt össze, közös ebédre. Feleségem és három báttya, valamint szüleik és az összes gyerek, unoka. Az ételt előre rendeltük meg (Bajai halászlé - tökéletes! ! ! ) és bár sokáig voltunk, nem zavartak el. Az étterem gyönyörű helyen van, a Bajai duna híd, Gemenci oldalán, a levegő tiszta, a panoráma svájc.
Az étterembe megengedték, hogy a tortát mi hozzuk máshonnan, de kést és evő eszközöket adtak. Nem drágák az ételek, a halászlé, a desszertek, az italok sem, közép ár kategória. Gyerekeknek fontos, hogy van nem hűtött ital is, hogy nehogy megfájduljon a torkuk a jéghideg üdítőtől.
2016. november 11.gyerekekkel járt itt 55 Már nem így hívják, hanem: Hotel Jonathan. És a fotó sem jó, más színe van, 2016 tavaszán tulajdonos váltás volt (utolag kiderítettem). Mindennel elégedettek voltunk, bár a klíma feláras, de ennek ellenére nem volt fülledt a levegő, nem kellett azt használni.
Nagyon közel van a parthoz, mégis a vasút zaja nem ért már el a hotelig (a vágányokat 2015-ben alapjaitól kezdve felújították). Parkoló a hotel udvarán, telt ház volt, de mindenkinek jutott hely. Éjjel bezárták a kapukat, ez a biztonság érzés jó volt. Bár sok kisgyerekes család volt a hotelben, csöndben tudtunk aludni. Ez egy régi kb. 70-es években épült hotel, de nagyon igényesen felújították. Egyszer volt rossz idő, akkor a jakuzzit is kipróbáltuk, nagyon jó volt és nem volt feláras! Bár volt wifi, de a Telenor 4G itt gyorsabb volt, mint Székesfehérváron. A szobában új, jó nagy LED-es tv volt, ami az USB stick-et (PenDirve-ot) is olvassa, ezt hotelben még nem tapasztaltam. Ez azért fontos, mert rossz időben is telik az idő. Nem ide akartunk jönni, de az a hotel, amibe jelentkeztünk, megtelt, akkor ajánlották a Hotel Jonathan-t, nem bántuk meg. Jövőre ha összejön, ide szeretnénk jönni ismét. Köszi Hotel Jonathan!
2015. október 4.gyerekekkel járt itt 55 Családi találkozóként töltöttünk itt 3 napot, azaz 4 család voltunk itt a 2 apartmanban. Maga a hely, Noszvaj csodálatos hely, ha nem ismerném a térképet, azt hinném az Osztrák határnál van ez a gyönyörű falu. A vendégház nagyon szép, igényes, osztrák minőséggel ér fel.
A hátsó kertben a gyerekek örömére bárányok kóboroltak, néha volt hallható a kolomp hangja, de a bégetés egyáltalán nem volt hallható. A faluban sok a látnivaló, barlanglakások, kastély, síkfőkút, stb. Szuper tiszta a levegő, szúnyogmentes! ! ! Közelben van a Bogáncsi termálfürdő, ahol millióan voltak, köztük meglepően sok lengyel túrista is, de a vize kiváló! Összefoglalva Noszvaj az a hely, amilyennek kellene lennie minden Magyar falunak: Szép, barátságos, semmi flanc, természetes, adott szónak van tisztelete, közvetlen, finom, ahol valóban lehet pihenni, ahol jó lenni - ahol jó enni!
2015. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 55 Miért a legjobb fagyi a környéken? Vegyünk egy forró, meleg napot. Alig lehet parkolni, akár autóval, akár biciklivel, mert áll a sor, annyian akarnak itt fagyizni. Mert VALÓBAN finom! A fagyikat itt készítik, a cukrászmester maga főzi. A sütiket is saját maguk készítik.
Annyira jók, hogy a szomszéd város "nagy" cukrásza, pár éve fel is nyomta hamis vádakkal, mert megsértették, hogy ez a Lovasberényi Hóman fagyi a legjobb. Aki nem hiszi, kóstolja meg. A nagy Székesfehérvárról is kijárnak sokan ide, pedig ott van fagyizó bőven.
2014. július 27.gyerekekkel járt itt 55 Immár harmadszorra jövünk ide, mert csak jó véleményt tudok erről leírni. Gyermekbarát szálláshely (egy 11 hónapos és egy 8 éves gyermekkel érkezünk), a reggeli bőséges, változatos és nagyon finom, a kiszolgáló személyzet kedves, rugalmas és segítőkész!
Idén tavasszal ráadásul sok felújítás is történt, még szebb lett az egész épület, a wifi elérés gyorsabb lett és egyéb apróságok, amelyek növelik a komfort érzetet. Maga Szilvásvárad is sokat szépült tavalyhoz képest, kár hogy nem Budapest és Székesfehérvár között van félúton :)
2014. január 19.gyerekekkel járt itt 55 Mi a különálló kisházban voltunk néhány napot (4 felnőtt, 1 gyermek), nagyon jól éreztük magunkat. Közel van mindenhez, mégis elég távol, hogy csöndes legyen. Átugrottunk Ausztriába is, de Kőszeg a nélkül is megadja a teljes élményt. A vendégház tiszta, rendezett, a vendéglátók nagyon kedvesek.
Szeretnénk még visszatérni és akkor ha lesz hely, ismét itt szeretnénk szálláson lenni. Köszönjük, hogy ott lehettünk!