Átutazóknak, helyi menüzésre -
Gólyafészek Fogadó & Étterem Dunaújváros
2021. június 26.gyerekekkel járt itt 45Foglalás nélkül, éhesen csöppentünk a helyi halászcsárdába, ami teltházas volt. Gyorsan kellett egy másik megoldás. Nem bántuk meg. Csudakedves, mosolygós, rugalmas, kiváló kiszolgálás, kellemes hangulat, tisztaság fogadott minket. Az árak nagyon mérsékeltek, az ízek finomak.
Egész héten van többféle napi menü és étlap is.
2020. január 12.gyerekekkel járt itt 25 Nagy reményekkel indultunk el a panzióba Gyulára, hiszen kiváló értékeléseket olvastunk a helyről. A pozitívum,hogy kiváló az elhelyezkedése, a személyzet kedves és készséges. A szoba piszkos, a hűtő büdös. A szobában egyáltalán nem volt szekrény ( deluxe szoba), a fogasok leszakadva, az ágy olyan kemény mint egy vasaló deszka (kárpitos ágy, nem matracos).
A szomszéd szoba egy ajtóval volt "leváladztva" ahonnan még a fény is átszűrődött. . . . Soha többet. Csináltam egy fotókollázst a panzió saját fotója, vs az enyém.
2017. május 8.a párjával járt itt 55 Kritikusak vagyunk, nah. :) Ez a hely viszont fantasztikus. Vèletlenül,nem tervezve tèrtünk be. Egy másik,neves ètterem zárva volt èpp. Az ètlap letisztult, egyszerű, szűk,èppen megfelelő. A kiszolgálás nagyon gyors,mosolygós,kedves,hozzáèrtő pincèrekkel. Az ètelek pedig. . . .
Mmmmm Tökèlezesek, a desszertet ès a kávèt is beleèrtve. Egèszen biztos hogy jövünk mèg. Itt minden egyben van.
2017. április 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Korábbi vèlemènyező îrása miatt tèrtünk be,hirtelen. Nem bántuk meg. Óriási adagok,frissen gyorsan a keme cèből. A tulajdonos óriási figura. Mindenkèpp megèri betèrni
2017. február 13.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fürdő minden bizonnyal valaha nagyon jó lehetett. Sajnos a mi tapasztalataink nem voltak jók. Mérhetetlenül piszkos. A személyzet arrogáns. a vízi mentő háttal a gyerekmedencének, akitől akár egy elefánt is belefulladhatott volna a vízbe. Étterem zárva. A pozitívumok: szuper medencék, működő kijáró a kinti medencébe, szuper játszóház, ha a kicsik elpillednek a vízben.
Sajnos kötőhártya gyulladással jöttünk haza egy ott megszerzett fertőzés következtében.
Kihagyható
2017. február 13.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Biztosan nem megyünk vissza. A fürdő, zsúfolt, piszkos. Ki nem tudtunk menni a folyosó zárva. A személyzet barátságtalan. a kabinokba macerás a bejutás. Az élmények nagy része nem működött, a wellnesszel egyetemben. Kisbabáknak egy apró medence (hiába van kiírva hgy felnőttek mellőzzék, ez nem valósul meg, a személyzet nem figyelmezteti a trollokat) nagyobb gyerekeknek semmi.
Az étterem is zárva volt ottjártunkkor. Bár lehet hogy jobb is. Nincs jegy rövid időtartamra. Így az egész napos belépő kifizetése után a ygerkőc kedvéért eltöltöttünk 1,5 órát vetkőzéssel, öltözéssel. . . .
2017. február 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Utolsó pillanatban sikerült foglalnunk szobát a szálláshelyen, és főképpen az itteni értékelések miatt. Késői érkezésünk nem jelentett problémát, a tulajdonos hölgy kedvesen fogadott minket. A szálláshely elhelyezkedése fantasztikus. közel van mindenhez, kényelmes sétával elérhető a Bazilika, és a belváros, mégis csendes, kellemes a környék.
A szoba csodaszép, nagyon tiszta, kellemes méretű. A fürdőszoba ehhez képest nagy. Az ágyak nagyon kényelmesek. A reggeli választéka, de legfőképpen a minősége jó néhány szállodai lehetőséget bőven magasan meghalad. Elhatároztuk, hogy tavasszal visszatérünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2016. május 16.barátokkal járt itt 55Gyakran vendègeskedünk itt. Szuper hely. Isteni îzek a belvárosban. Mindenki kedves a hely tiszta
2016. május 16.a párjával járt itt 55Mèg egy főzelèken is tudnak csavarni. Trendi, szuper hely. Biztosan többször visszatèrünk mèg.
2016. május 16.gyerekekkel járt itt 15Szörnyű , romlott ètelek. A pincèr a jelzèsünkre egy nevetsèges kifogást rögtönzött. SOHA!!!!