2014. június 3.gyerekekkel járt itt 45 A hét végén voltunk a 15 hós kis hisztisünk társaságában, így mondhatni mindenképpen kiríttunk a tömegből. :) A tényleg hisztis helyzetet nagyon jól kezelték. Van lehetőség a bébiétel melegítésére, és van náluk etetőszék is. Az ételek isteniek, mindig! ! Arrafelé majd' mindig betérünk. Az adagok nagyok, nagyon jó ár-érték arány jellemző.
Kint a teraszon különösen kellemes, amint az időjárás engedi. A tisztasággal vannak apróbb gondok. Illetve még egy negatívum: Volt hogy a konyha nyitása előtt 20 perccel elküldtek minket. Az étterem nyitva, inni lehetett volna, semmi nem utalt arra hogy távoznunk kellene, csak amikor már becuccoltunk a gyerekkel, a pincér. Pedig hősiesen kivártuk volna, de ez egy másik alkalom volt.
2014. február 16.gyerekekkel járt itt 55 Sajnos a szomszéd étterembe babakocsival be sem jutottunk, és a személyzet nem is szándékozott ebben segíteni. Viszont a piAzzában végtelenül kedvesen, előzékenyen és barátságosan fogadtak mindhármónkat, babakocsistól. mindenki mosolygós, kedves, segítőkész. Etetőszékük van, szó nélkül megmelegítik a bébiételt, és nem néznek ki gyerekkel, amikor kerülniük kell a babakocsit.
Az étlap szuper, humoros, bár nem ezért szerettük. Fantasztikus kínálat, fantasztikus ízek, és nem drága. A hely kicsi, és hangulatos, állítólag nyáron kiülős. Nagyon jó helyen van, csak pozitívumot mondhatok, mindenképpen visszatérünk. Szuper hely! !
2014. január 19.barátokkal járt itt 55 Kicsit elfogult a véleményem, mert már régi törzshelyem, az akkor még csak kávézóként üzemelő, ma már éttermi szolgáltatással is kiegészült vendéglátó hely. Az árak kissé már megemelkedtek, de én kitartok. A személyzet nagyon kedves, előzékeny, proaktív, igazán nagyon rugalmas. Bármit megoldanak.
A pátria szendvicset mindenképp ajánlom megkóstolásra. :) Gyerekkel, kutyával, nagymamával, barátokkal, bárkivel!
2014. január 19.gyerekekkel járt itt 55Egy nagyon kellemes, egyszerű hely, ahol lehet igazán finomat, háziasat enni. Az étterem egy régi parasztházban kapott helyet, amit igazán kellemesen és komfortosan tartanak fenn. (a mosdók viszont nagyon szűkösek, puritánok, ott volna mit fejleszteni! ) A személyzet kedves, gyerekkel is türelmes, gyors, udvarias. Biztosan betérünk még, mert nagyon jó élménnyel tértünk haza.
2014. január 19.gyerekekkel járt itt 25 Férjemmel és kisfiunkkal tértünk be,nagy várakozással telve újra az étterembe, mert már mindketten ismertük a méltán híres, régi Dabrókai csárdát. Hát ez, nem az! Az ételeknek horror ára van, és szörnyű minőségűek. Hangzatos ételnevek az étlapon, viszont hús helyett mócsingcafatok. . . A kiszolgálás is meglehetősen gyenge!
Mi voltunk akkor az egyetlenek, amikor betértünk, majd utánunk 10 percre kezdtek szépen lassan asztalonként szállingózni az emberek. Mégis mitőlünk vették fel utoljára a rendelést, és természetesen mi kaptuk meg a rendelésünket utoljára. . .
2014. január 19.barátokkal járt itt 55 Sokszor térünk be barátokkal, mert nagyon egyedi, barátságos, kényelmes, kellemes a környezet. Az ételválaszték kiváló. Nem sok, de az jól összeválogatott és kitűnő minőségű. Szuper választás, ha csak egy jó teára, vagy kávéra van ideje az embernek.
Itt is van "bögrefal", vagyis törzsvendégként hozhatod a kedvenc bögrédet, annak van egy helye a kávézóban, és mindig abban kapod az italodat. Ez szerintem egy igazán kedves, és a városban egyedi gesztus.
2014. január 8.a párjával járt itt 25 A párommal töltöttünk el itt egy éjszakát, és a menyeinek ígérkező környezet miatt választottuk a helyet. A környezet valóban csodálatos. Dédestapolcsány egy kis éden, de a szálloda ezt nem tudja kihasználni. Mi már az új részen a főépületben voltunk. A szoba nagyon szép és modern berendezésű, a gond csak az, hogy minden behallatszik.
A folyosón kisgyerekek rohangáltak éjszaka is, akik be-benyitottak volna ha nincs zárva az ajtó. A wc-ablaka, ami elég nagy volt premier plán nyílt a teniszpályára. A medence nagyon hideg, a jacuzzi iszonyat pici, A masszázs volt az egyetlen olyan hely ahol pihenni is tudtunk és igazán jól éreztük magunkat. Az étel kevés, és nem túl jó, ráadásul minden este "cigányzenés " este van. Ez abban merül ki, hogy üvölteni kell az asztaltársaságoddal, és esélytelen, hogy messzebb kerülj tőlük.
2014. január 2.barátokkal járt itt 25 Mi 2* próbálkoztunk a barátnőmmel egy-egy csajos kirándulós nap keretében, de mindkét alkalommal pontosan ugyanazt tapasztaltuk. Hogy miért másodszor is? -ez hosszabb történet. . . A lényeg, hogy bár a hely pangott (csak a személyzet 4főből álló baráti társasága volt) elképesztően sok idő alatt kaptunk meg mindent.
Képtelenség kivárni, mire valaki odajön, kérésre sem! ! ! Sajnálom, mert az ételek nem olyan szörnyűek.
2014. január 2.gyerekekkel járt itt 45Bár tálcás rendszer, az ételek finomak,a választék széles, a környezet kulturált, tiszta, a személyzet kedves. A hely meglehetősen bababarát. Van külön pelenkázóhelyiség, mindennel ami csak kellhet.
Sok kényelmes plusz szolgáltatást nyújtanak az átutazóknak, hivatásos sofőröknek, de nem csak nekik ajánlom. Nem egy klasszikus étterem, de az étel minőségi.
2014. január 2.gyerekekkel járt itt 55 Többször próbáltuk már a szállást és az éttermet is és sosem csalódtunk. A szobák tágasak, jól felszereltek, szépek, tiszták, hangulatosak. a személyzet segítőkész, nem lepődnek meg semmin. :) Az étteremben ugyanez a színvonal. Csak étkezni is nagyon kényelmesen be lehet térni hozzájuk.
Jól megoldott parkolás, tágas terasz, nem zsúfolásig tömve asztalokkal. Az ételek finomak, és jókorák az adagok. Szuper ár-érték arány.