2016. augusztus 14.egyedül járt itt 55 A szálloda maximálisan elnyerte tetszésemet. Elhelyezkedése kitünő, csendes, zöld övezetben fekszik, a szobák berendezése kényelmes, tiszta, a szobaasszony barátságos, szolgálatkész, szorgalmas. Az étterem kinálata és minősége elsőosztályu, ugy a magyaros, mint a mediterrán ételek ize, kinézete szinvonalas, a séf és társai munkáját csak dicsérni tudom.
Nagyszerü a szálloda közelében lévő Sportuszoda is, ugy az épület, mint a medencék beosztása, kinézete, a vizminőség európai szinvonalu. Egyetlen apró kifogásom, hogy a szobákban épitésszerkezetileg a zuhanyozó tálcákból kiverődik a viz, ezáltal zuhanyozás után fel kell törölgetni, de ezt korrigálni csak az esetleges felujitáéskor lehet. Össszegezve, minden tökéletes volt, jövőre szeretném megint felkeresni Önöket, esetleg többedmagammal és a Virágkarnevál idején. Ja, és Debrecen csodaszép, a sok kis park, a csodás uj villamosok, a megannyi
zöldfelület. Sok nevezetes épületet láttam, de nem eleget, ezért ujra fel fogom a Várost keresni. Üdvözlettel és köszönettel a Hotel dolgozóinak:
Both Gitta
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Both Gitta!
Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk kellemes üdüléséhez. Szeretettel várjuk vissza szállodánkba.
Tisztelettel:
2016. augusztus 16., , Hotel Nagyerdő
2013. december 29.egyedül járt itt 55Sopron gyönyörü, sokat fotóztam. Személyzet udvarias, szolgálatkész, kedves.
Étkezés bőséges, nekem, mint gourmand-nak messzemenően megfelelt. Tálak szemnek-szájnak is pompásak voitak (izre nemkülönben).
Köszönet a szálloda összes dolgozójának! Kár, hogy az uszómedence kicsi és a Lővér uszoda zárva volt az ünnep miatt.
Ha tehetem, nyáron ismét felkeresem Önöket!
Üdvözlettel
Both Gitta