2019. november 6.a párjával járt itt 55 Nagyon közel van a központhoz. A szoba,és a fürdőszoba csoda szép volt,kényelmes, ízlésesen berendezett. Minden ragyogott a tisztaságtól. Végtelen kedves a személyzet. A konyha minden igényt kielégítően felszerelt. A reggeli bőséges, választékos volt. Biztosan visszatérünk. Sok helyen voltunk már,de ez az,ahol azt mondtuk, ez csodálatos. Bónuszként, nagyon baráti az ár. Köszönjük szépen!
2017. szeptember 3.a párjával járt itt 55A panzióban ajánlották,kipróbáltuk,és júniusban is és most is csak ide jártunk mindennap. Ha jól emlékszem 31 fajta fagyi van. Nehéz lenne kiemelni egyet,mert mindegyik csodás,már a látvány is ínycsiklandó. Talán az Őrségaranya a legfinomabb,de meg kell kóstolni! Szívből ajánlom,a fagyik finomak,a kiszolgálás kedves,a hely tiszta,szóval szuper hely :)
2017. szeptember 3.a párjával járt itt 55 Nagyon kedves volt a fogadtatás,és minden nap barátként üdvözöltek. A svédasztalos reggeli nagyon gazdag választékos volt. A szobából a kikötőt láttuk,ez külön hangulatos volt. A klíma alapon jár,nem kell érte külön fizetni. Maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon baráti áron kaptuk a szállást.
A szobát minden nap takarították,minden ragyogott a tisztaságtól. Csodás helyen van,a strand kb 200 m. Csak ajánlani tudom.
2017. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Csak jót tudok mondani. Minden mesés volt. Olyan kedves fogadtatásban volt részünk,mint még soha sehol,és ez maradt is. Mindenben a kedvünkben jártak. A szoba kényelmes,hangulatos,tiszta és világos volt. A svédasztalos reggelivel egy "gondunk" volt,olyan bőséges,és választékos volt,alig tudtuk eldönteni,mit együnk.
A frissen főzött kávénak nem csak az illata volt csodás,de olyan finom volt,hogy az ember újjá éled tőle. Összességében csodálatos volt minden. Visszatérünk,mert szeretjük a kényeztetést,és a kényelmet. Mindenkinek ajánlom,aki felhőtlen kikapcsolódásra és kényeztetésre vágyik.
2017. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Egyszer benéztünk a férjemmel,azután ottlétünk alatt ott vacsoráztunk,az önkiszolgáló részében ebédeltünk. Olyan sokat adtak,hogy nem is tudtuk mindet megenni. Az ízek,az adagok,a szervírozás kifogástalan. Az árak vendég barátok. Nálunk a kisvárosban is drágább az étterem,mint a Port A/B-ben.
Ezentúl csak oda fogunk menni,ha megéhezünk,vagy megszomjazunk. Mindenkinek szívből ajánlom,csodás hely :)