2022. április 5.a párjával járt itt 55 A bejelentkezés nagyon gördülékeny volt, nem kellett kitölteni felesleges papírokat, a parkoló nagy méretű, közvetlenül az ablak alatt volt. A szobák igényesek kényelmesek, az ágy szintén kényelmes, a fürdőszoba jól felszerelt. A Wellness rész is nagyon tetszett, rendezett, nem zsúfolt, kinti benti medence is volt, hőmérséklete is optimális.
A reggeli is és a vacsora is bőséges választékot kínált, kiemelném a változatos és finom sütemény kínálatot.
2016. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 55 2016 tavaszán jártunk a Három hattyúban. A szállás, ellátás, szolgáltatás elvárásainkat bőven meghaladta. A nagyon jó ár miatt választottuk ezt a szállodát és ezért mivel tényleg olcsó volt nem vártunk tőle túl sokat! Legyen hol aludni, legyen mit enni és tudjunk egy kicsit fürdeni biciklizni.
A valóságban jóval többet kaptunk mint ami ilyen áron elvárható. Meg is kérdeztem a recepción, hogy miért nincs 4 csillaguk? Szerintem megérdemelnék! Sok helyen jártunk már az országban és bizony voltunk olyan 4 csillagosnak mondott helyen ahol sem az étteremmel sem a kiszolgálással nem voltunk elégedettek. Itt minden tökéletes volt, a személyzet is nagyon barátságos segítőkész , az ételek pedig kifogástalanok voltak, csak azt sajnáltuk, hogy sokszor nem tudtunk mindent megkóstolni, mert a választék is bőséges volt. Az italkínálat úgy szintén. Arra számítottunk, hogy ital automatából pancsol magának az ember valami gyengébb minőségű szörpikét, de nem! Hűtőből minőségi gyümölcsleveket és egyéb italokat kaptunk! Szóval nagyon jó volt és még biztosan leszünk a vendégük. Ezúton is köszönjük a kellemes néhány napot!
2015. október 29.gyerekekkel járt itt 45Nagyon barátságos volt a fogadtatás, nagyon gyorsan jutottunk a szobáinkhoz és kedvesen megmutatták, hogy mit hol találunk. Ilyesmivel ritkán találkozunk. A szálloda jó helyen van nagyon vadregényes környezetben, az ellátás, étkezés elég egyszerű, de nagyon családias, az aktív kikapcsolódáshoz viszont nagyon jól felszerelt /kerékpárok és egyéb sporteszközök szabadon állnak rendelkezésre/. Mi még készülünk vissza!