2019. november 9.gyerekekkel járt itt 55Mielőtt meglátogattuk volna a várat betértünk ide egy ebédre. A hely szép, hangulatos élő zene is volt. Cimbalom! :) A kiszolgálás elegáns az ételek nagyon finomak! Ajánlom ezt a Csárdát! Vár látogatás előtt vagy után ide érdemes betérni!
A Csárda mellett van egy állatsimogató , játszótér! Szuper elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak!
2019. november 9.gyerekekkel járt itt 55 6 napot töltöttünk itt másodjára. Minden szuper, mindenki kedves, segítőkész az óvó nénik értik a dolgukat! Szuper csapat szuper programokkal! Köszönjük! Mivel az időjárás így novemberben nyilván igen változékony, maradtak a benti programok. Az úszótábor sokat tanít a gyerekeknek, nagyon jó, hogy van ilyenre lehetőség.
Az ovis esti játékok össze hoznak kicsit és nagyot, hogy együtt induljanak a keresésre. :) Az esti dalos élőzenés foglalkozás már tavaly is szuper volt! Csak ajánlani tudom ezt a helyet.
Kolping Hotel Spa & Family Resort válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük a nagyszerű értékelést, örülünk, hogy sikerült emlékezetessé varázsolnunk a nálunk töltött napokat! Külön öröm, hogy kedvességünk, vendégszeretetünk mellett változatos programjainkkal is hozzá tudtunk tenni a pihenés élményéhez. Gondoljanak ránk a következő kikapcsolódás tervezésekor is!
Házigazdaként a Kolping Hotelből, Kövécs Júlia
2019. november 12., Kolping Hotel Spa & Family Resort
2019. november 9.családjával járt itt 35 Betértünk ebbe a vendéglőbe, de minek! A kenyér lehetett úgy 2 napos a rendelés felvétele sem volt zökkenő mentes. Nem azt kaptuk amit kértünk, de ez volt a legkevesebb baj. Rendelésünk egyik tétele megrendelésünk és fizetés eltelte után kb 6000Ft-tal megnőtt! Ezt a félre értést is rendeztük ott a helyszínen.
Egy vendéglátós tanácsadásra el kellene menniük, ha ezt a vendéglőt szeretnék életben tartani.
2019. július 10.barátokkal járt itt 55Az étterem szép, tiszta az ételek ízletesek, finomak voltak. A leveshez kapott kenyér száraz volt. Sok a légy az étteremben ez így elég gáz. Összességében az ételek miatt érdemes ide betérni. Ajánlom ezt az éttermet!
2019. július 10.a párjával járt itt 45 Ma teljesen véletlenül tértünk be ide, ez volt az első étterem amit megláttunk. Sokan voltak a kiszolgálás mégis zavartalan volt. Az ételek ízletesek voltak. A mennyiség is bőséges. Ha nem beszélgetni szeretnénk a felszolgállókkal, akkor jó választás lesz. Fizetni szerettünk volna a pultnál, de nem foglalkoztak velünk.
Nem kommunikatívak. A kérdést sem hallják meg, pegig ránk néztek. Nem egy össze szokott csapat.
2019. június 17.a párjával járt itt 55Télen voltunk itt. Kellemes hangulatos hely. Ételek finomak, kiszolgálás is rendben volt! Ajánlom ezt az éttermet.
2019. június 17.barátokkal járt itt 55Nagyon szeretünk itt enni. Csodás hely, bő választék, kedves, udvarias kiszolgálás! Ajánlom ezt a helyet!
2019. június 17.a párjával járt itt 45Maga a hely /környezet jó. Felszolgálók kedvesek. Az ételek nagyon drágák és nem finomak. Pl a gyerek menü levese 900Ft és jó ha van 1dl. Kicsit csalódást okozott ez a hely.
2019. május 5.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szeretünk ide járni szép tiszta a cukrászdája, finomak a sütik és a fagyi választék is bőséges!
Csak ajánlani tudom!
2018. július 30.a párjával járt itt 55Tavaly is és idén is meglátogattam ezt az éttermet! Nem véletlenül esett az idén is erre a választásom. ;) Az ételek bőségesek és finomak! Csak ajánlani tudom ezt a helyet.
Lehet, hogy egy kicsit 'sokat' kell várni amíg az étel elkészül, de kit érdekel, amikor megéri a várakozás. :)
Én csak ajánlani tudom ezt az éttermet!