2016. július 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bogácsi strandra többször is elszoktunk látogatni. Nagyon szép és szépen felújított strand. Kicsiktől a nagyokig mindenki jól ki tud kapcsolódni itt. A kisgyerek medence szuper a lányom alig tudom kihúzni a vízből. :) A vattacukor csak 400Ft és olyan nagy. . . . több emberes :) fincsi csak ajánlani tudom. A lángos is szuper.
Vékony, puha , ízletes. Aki teheti egyszer látogasson el ide! Nem fog csalódni!
2016. július 8.gyerekekkel járt itt 55 2016. 07. 07-én voltunk itt! Tavaly is itt ebédeltünk és megígértük magunknak, hogy ide jövünk enni akárhányszor csak itt járunk. Nagyon kellemes kis udvar, ami felidézi a Retro stílust! Az ételek ízletesek és maradok hű magamhoz, most is bodza szörpöt fogyasztottam. Ezt ne hagyja ki senki. Az ételek mennyisége bőséges elérhető áron!
Most is, mint pont 1 évvel ezelőtt is csak pozitív véleményt tudok írni. Ajánlom kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Sástó Étterem válasza
Köszönjük az értékelést.
2017. augusztus 22., Keszthelyi László, tulajdonos
2016. május 25.a párjával járt itt 55 2 éjszakát töltöttünk itt! Dunára néző szobát választottunk, szuper panoráma tárult elénk! A vár a kalandpark sétával is gyorsan elérhető! A párnák nem a legkényelmesebbek, de kibírtuk! A tisztasággal semmi probléma! Az étteremben nem mindig vannak az ételek jól összehangolva. Egyébként ízletese volt minden.
Összességében jó volt minden. A gyerekmedencére csak akkor jöttünk rá, h. mi az, amikor elolvastuk. Sem egy csúszda, sem egy vízi játék semmi. A kültéri játszótér siralmas. Ajánlani fogom a Silvánust! Szép, csendes! Köszönjük Visegrád!
2016. február 23.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társasággal jártunk itt, amit nem bántunk meg!
A mi igényeiknek tökéletes volt minden. A fürdő rész csodálatos. Ha tehetem egyszer ellátogatunk még ide. Pihenésre, kikapcsolódásra ajánlom mindenkinek. A park nagyon szép! Régi emlékeket újra felidézhettem :) akkor még fiatal lány voltam. Jó volt újra itt lenni! Köszönöm Berekfürdő
2015. július 20.barátokkal járt itt 45 Ha Noszvaj, akkor Síkfőkút! Aki egyszer ellátogat Noszvajra, akkor ide is érdemes felmennie! A sok látnivaló a faluban szép és fárasztó! Síkfőkúton kipihenheti magát! Egy séta az Attila kúthoz egy séta tó körül egy ebéd/vacsora a Rozmaring Étteremben! Már többször is voltam itt egyszer egy lakodalomban!
Na, azok az étkek, amik elénk kerültek, egyszerűen szenzációsak voltak! Bár mostanában a házhoz szállított pizza nem az igazi! Ha ott esszük elég jó, de házhoz kiszállítva kissé gáz! :(
Egyébként jó hely csak oda kell(ene) figyelni ezekre! Remélem ha legközelebb ott járok, már csak jókat fogok tapasztalni
2015. július 10.gyerekekkel járt itt 55 Második alkalommal voltam itt! Egyszer télen (szuper volt)és most a napokban! Én a 4 csillagból most kettőt gyorsan letörölnék! A poharak, evőeszközök, tányérok eszméletlen koszosak! Az ételek választéka ennyi pénzért hát nem sok! A süteményeket minden este úgy kellett kikönyörögni a pincérektől! Nem volt választék minden nap ua.
az volt, sütemény, rétes! Sem egy hideg gyümölcsleves sem dinnye ami most szezon. A Kevés ételek egyébként finomak! Bár a tejberizs gyenge szóval sósabb, mint nagymamám húslevese! A tisztasággal, Wellnesszel semmi baj! A személyzet kedves, segítőkész! Külön üdvözlet a bicikli kölcsönzős hölgynek! Kedves, aranyos! :) Összehasonlítva tél/nyár és 2 év elteltével nagyon sokat romlott! A tetőtéri szobák eszméletlen melegek és még egy légkondi vagy egy ventilátor sincs. :( Remélem ez jobb lesz! Szerintem vissza térünk még ide!
2015. június 9.a párjával járt itt 55 Nagyon szeretem Tihanyt, nem hiába voltam itt már többször is! Jó! A nászutam is Tihanyban töltöttem! :)
Szóval beszéljünk most az étteremről! Nekem bejött. Jó, finom, ízletesek az ételek! Az udvar a medence az elrendelése szuper! A sok virág gyönyörű! A személyzet barátságos, jókat lehet velük beszélgetni!
A kinti terasz a virágokkal, hangulatos! Szerintem aki egyszer Tihanyt választja úti célul nézzen be ide! Közel van a kikötő (komp) jókat lehet sétálni, biciklizni! Ajánlom az Adler Hotelt az éttermével együtt! Köszönöm azt az egy hetet, amit itt tölthettem el!
2015. június 6.barátokkal járt itt 55 Ha Eger, akkor Szépasszonyvölgy és Kulacs Csárda! Ha valaki Egerben jár, feltétlenül keresse fel a Szépasszonyvölgyben a Kulacs Csárdát! A hely az udvar gyönyörű a jó hangulatról a Cigány zenészek gondoskodnak. Az ételek nagyon jók a pálinkák a jó borok ízlelgetése kihagyhatatlan!
A finom ételek elfogyasztása után azért tegyünk egy sétát a völgyben, esetleg látogassunk meg egy-két borospincét ;) és ha lehetőség adódik, akkor térjünk be egy előadásra/ koncertre fönt a végén a szabadtéri színpadnál! Én szeretem Egert, szép város! Rengeteg látnivaló van, és a környékbeli falvak, erdők csodaszépek! :)
2015. március 7., csoporttal járt itt 55 Nagyon szép, csodálatos táj, lélegzetelállító mészkő hegyek, soha ilyet még nem láttam! Hangulatos Wellness , medencék kicsiknek és nagyoknak! Egyszerűen szuper itt minden! Eger közel van, ott is van bőven látni való! Ez az a hely, ahová egyszer muszáj elmenni és muszáj átszellemülni!
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas ,itt mindenki megtalálja a hozzá közel álló szolgáltatást! Bár a baba/gyerek medence huzatos,hideg, de ezen szerintem lehet változtatni! Ajánlom a környező városok,Mezőkövesd, Miskolc és a falvak meglátogatását is! Bogács, Noszvaj, Szomolya! Jó borok, hangulatos tájak!