2015. augusztus 11.családjával járt itt 35 A foglalás gyors és minden részletre kiterjedő volt. Mi családi erkélyes apartmanban voltunk, ventillátort, hajszárítót külön kellett kérni. A takarító személyzet nagyon készséges, az igazgató közvetlen. A reggeli változatos volt, de a vacsora kifejezetten jó volt. Eleve étteremként is üzemelnek.
Az apartman szó kissé többet ígért számunkra, a konyharész kívánni valót hagy maga után. Mi nem használtuk, mert nem volt se elég tiszta, se eléggé felszerelt. Csak a 2 légtér miatt érdemes e mellett dönteni. Csak spórolás miatt ajánlom. Takarítás nincs, de törülközőcsere van.
2013. július 16.gyerekekkel járt itt 55 Régóta terveztünk ide utazni, végül egy sakkverseny adta az okot, amit minden évben megrendeznek itt. Aki megmérte tudását a versenyen, kedvezményesen pihenhetett. A vár közelsége festői. Maga, Sümeg nem kínál sokat, de nem is baj, sétálgatni, csendben lenni megfelelő. A palotajátêkok emlékezetesek, de a várat is meg kell nézni.
A személyzet barátságos, a wellness jó. Mivel tetszett a régió, később Celldömölkre látogattunk és azóta is visszajárunk a környékre. Ide a következő Sümeg vár kupára megyünk.
2013. április 23.barátokkal járt itt 55Véletlenül leltünk barátnőimmel e helyre, kiválónak találtuk a havi egyszeri baráti beszélgetésekhez. Családias, kedves, barátságos hely.
Az étlap elsőre rövid, de a személyzet megfelelően rugalmas és szívesen változtat a vendég kedvéért.
Érdemes asztalt foglalni, bár ülőhely van elég. Nyáron van kiülős része is, ami azonban 10 körül bezár. Ajánlom.
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 55 Mi Szilveszter tãjékán foglalunk szállást. Ez befolyásolta az árat, de növelte a programok színvonalát. Teltház miatt a távolabb eső vadászházba kaptunk elhelyezést, ahol majdnem jéggé fagytam, mert a falaknyár óta nem voltak fűtve, éjszaka hozattunk elektromos radiátort és ezer pokrócot, de azonnal hoztak és mindent megtettek, hogy javítsanak a helyzeten.
A vadászház szobãja óriási, de a felszereltsége ellenére nem emlékeztet 4 csillagos szãllásra. Nyáron biztosan szuper a szabadtéri strandrész, mi tél lévėn bent voltunk a nagyon kicsi fürdőben, de a gyerekeim nagyon élvezték. A fittness terem kicsi, de kielégítő. Az állatokról szóló rész nagy élmény volt a gyerekeimnek. A személyzet nagyon kedves. A környék csendes, de nem kínál látnivalókat. A szålloda pihenésre kiváló, családosoknak ajánlom! ! !
2013. április 22.barátokkal járt itt 55 Kiváló a környezet, lépten-nyomon csárdák, szép táj, friss levegő. A fürdő részleg nem túl nagy, de pihenésre elég. El kell fogadni, hogy étkezni át kell járni, mert a szálláshely különálló épületekből áll, ami hideg időben nem kellemes, és az étterem ajánlata nem túl emlékezetes, de minden tiszta, kényelmes, és a környék tele van lehetőségekkel.
A szobák tágasak, erkélyesek, csendesek! ! ! Mi feltétlenül visszalátogatunk! ! ! Szívből ajánlom! ! ! !
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 55 Több alkalommal ellatogattunk ide, közel van Budapesthez, hamar oda lehet érni. A tetőtéri szobák potãgy nélkül élvezhetőek csak, pótággyal, gyerekkel csak erkélyes, magasplafonút kérjenek. A személyzet kedves, az ételek izletesek, változatosak. Tökéletes a tisztaság mindenhol.
Szívből ajánlom családosoknak és pároknak egyaránt a környékbeli látnivalók miatt is.