2017. június 7.gyerekekkel járt itt 35 Baráti családdal tértünk be egy szombat déli napon. A megrendelt ennivalókra ugyan elég sokat kellett várni, de finom, és kicsit hagyományostól eltérő íz volt. Pozitívum, hogy a gyerekeknek van játszósarok, így a 3 fiú nagyszerűen eltöltötte a várakozási időt. Az ár. . . nos az balatoni mércével is meghökkentő volt, főleg az adagokhoz viszonyítva.
. . de azért kell ilyen hely is, lazulós borozgatáshoz és bámészkodáshoz nem rossz :)
2017. június 4.a párjával járt itt 15 Már nem először jártunk a helyen, de most egy darabig biztosan nem térünk be. Meleg, nyári szombat este, leültünk a teraszon az egy szabad asztalhoz. A pincér a szomszédban felvette a rendelést, kivitt egy másik asztalhoz ételt, közben szemmel láthatóan észrevett minket. De ezt követően 20 percen keresztül felénk sem nézett.
. . szóval nem tudtuk meg milyen lett volna a feketecseresznye fröccs. . . pedig jól hangzott. . . így jártunk mi, így jártak ők. . .
2016. december 14.a párjával járt itt 35 Párommal érkeztünk egy romantikus hétvégére. Két gyerkőc mellől "kiszabadulva" vágytunk egy kis nyugira. Alapvetően ezt meg is kaptuk a hotelben, de azért felemás érzésekkel távoztunk. A teljes kényeztetés reményében lakosztályt béreltünk. A Palota szárnyban helyeztek el minket, ahol sikerült egy olyan szimpla kádas szobát kapni, amiben nem ketten, de még egyedül is nagyon szűkösen lehetett elférni.
(A honlapon persze vannak képek, ahol sarokkádas lakosztályok vannak - és a szintünkön kb. mi voltunk egyedül - ennyi pénzért jól esett volna, ha esetleg megkérdezik van-e igényünk ilyenre. ) Az étkezésekhez mindig fel kellett öltözni kabátba, csizmába, mert még az ugyanabban az épületben lévő éttermet is kívülről lehetett csak megközelíteni. Az ételek nem voltak rosszak, de kiemelkedőnek egyiket sem mondanám. A Palotában a 18+ wellness részleg nyitvatartási ideje (10-18 óra) is több, mint vicces. Konkrétan egyszer sem sikerült használni, mivel a többi programon is részt kívántunk venni, így mindig kicsúsztunk az időből. Viszont az élménybirtok egy élmény volt, klassz programokkal. A Fürdőházban kedvesek és készségesek voltak a személyzet tagjai, fantasztikus volt a VIP fürdő és a marokkói fürdőnek is nagyon jó hangulata van. Összességében nem éreztük magunkat rosszul, de sajnos főúri kényeztetésről sem beszélhetünk. Nem éreztük azt, hogy ide vissza akarunk jönni, gyerekekkel meg főleg nem, mert nekik azt hiszem csalódás lenne.
2016. szeptember 15.a párjával járt itt 55Nyári szombat estén voltunk itt, kettesben. Kint a teraszon kaptunk helyet, szuper idő is volt, kellemes hangulat. A kiszolgálás teljesen rendben volt, nem kellett sokat várni. A rendelt ételek (grillezett húsok, zöldségek és mártások) nagyon finomak voltak, nagyon szemeztünk a sajttortás desszerttel, és csak azért nem próbáltuk ki, mert nem fért belénk. Jó kis hely, érdemes betérni!
Érdekes
2016. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 45 Augusztusban jártunk itt a családdal (két kisgyermekkel). Korábban már voltunk itt a férjemmel, még kettesben - abból a látogatásból leginkább Jorek, a jegesmedve bohóckodása és pancsolása maradt meg, akkor több, mint egy óráig lenyűgözve figyeltük. Kedves fehérbundájú barátunk 8 év alatt kicsit megfáradt, most csak feküdt kint és bent, nem nagyon aktívkodott.
De így legalább a többi állatra több figyelem jutott. Nagyon sokszínű az állatvilág a parkban, jók a kifutók, szuperek a simogatók (pl. óriásteknős testközelből nagy élmény volt). Azonban sajnos volt egy-két negatív dolog is. Az egyik az a sok szemét, ami első látásra lehet nem is feltűnő, de séta közben a járdáról, ha benéztünk a fák közé, nagyon siralmas volt. Tudomásom szerint rengeteg pénz jött ide az elmúlt években, ez sok mindenen meg is látszik (pl. akváriummal díszített WC), de emellett figyelni kellene az ilyen dolgokra is. A másik dolog a gyerekek húzására szolgáló kiskocsik állapota. Lehet, hogy csak mi fogtunk ki egy gyengébb példányt, de ennek a karja nyeklett-nyaklott, és mivel alig van kapaszkodó pereme is, kicsit veszélyes, az én gyerekeim konkrétan kiestek belőle, amikor egy emelkedőn próbáltuk felhúzni őket. És még egy apróság, hogy nagyon kevés az útbaigazító tábla, hogy melyik állat, hol található, ezen is lehetne kicsit javítani. Ezt a három dolgot leszámítva nagyon szép, tartalmas napot töltöttünk itt és ajánlani tudom csak másoknak is.
2016. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Siófoki nyaralásunk alatt két este is meglátogattuk a helyet. Az itteni vélemények alapján döntöttünk mellette, mert két örökmozgó kisfiú mellett nagyon fontos tényező, hogy ha mód van rá, le legyenek kötve az idő alatt, míg a vacsoránkra várakozunk.
És erre itt nagyszerű lehetőségük volt, ugyanis az étterem egy része el van különítve és egy szuper játszószoba van kialakítva (minőségi, nem leharcolt játékokkal felszerelve). A kisgyerekkel érkezők részére külön le is foglalják az ehhez közel eső asztalokat, így könnyű volt őket szemmel tartani, közben mi is nyugodtan beszélgethettünk. Az ételek finomak voltak, ettünk vadat, halat, levest, tésztát, egyikben sem találtunk kivetnivalót. Tény, hogy egy picikét magasabb árfekvésű hely, de így is megérte. Ha erre járunk, még biztosan betérünk.
2016. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három napot töltöttünk a családdal a panzióban. Bár nagy elvárásaink nem voltak (sok felé járunk, tudjuk, hogy az olcsóságnak mindig ára van), de azért sikerült a minimumot is alulmúlni. Megérkezésünk után az egyik gyerkő dolgát elvégezte, próbáltam lehúzni utána a wc-t, ami nem sikerült.
Szóltam a recepciós hölgynek, aki szaladt is, hogy megnyissa fent az elzárt csapot. . . ami azért volt elzárva, hogy ne folyjon folyamatosan. Maga a szoba elment, de az ágynemű szörnyű volt, összevissza deformált párnák, műszálas holmik a nyári nagy melegben. . . A fürdő büdös, nincs megoldva a szellőzése, a mosdócsap mozgott, a zuhanytálca rozsdafoltos, a zuhanyajtót csak a szentlélek tartotta a helyén. Szappan, kézmosó persze nem volt. Az étkezésben bíztunk, a korábbi értékelések alapján gondoltuk azzal csak nem lesz gond. A választék elég egyhangú volt, a húsok papírvékonyra klopfolva, túlsütve, savanyúságnak csípős ecetes paprika illetve kétes kinézetű csalamádé volt. Reggelinél harmadnap is ugyanaz a főtt tojás volt felszolgálva, mint előző két alkalommal, látszott rajta, hogy nem friss. És mindez megfejelve jónéhány barátságosan röpdöső és az ételeken landoló léggyel. . . A panzió külső tere is lehangoló, főleg a hátsó bejárat, lakótelepi gettó fíling, kosszal, bűzzel. Szóval inkább fizessen kicsit többet az ember, de ez a hely még ennyi pénzt sem ér. . . pedig az elhelyezkedéséből adódóan nagyon jót ki lehetne belőle hozni, persze ahhoz beruházni is kéne.
2015. november 22.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két kisgyerekkel és nagy reményekkel érkeztünk a jó értékelések utá, de csalódás volt. 1. Bepakoláskor egy ajtózárás során beletört a zárba a kulcs, amiről később a karbantartó is mondta, hogy hibás lehetett, már több, mint 10 éves. A recepciós közölte, hogy nekünk 10 000 ft-ba fog kerülni.
Természetesen nem ismertük el, erre mondta,h másnap lesz vezetőség, velük beszéljük meg. 3 alkalommal kerestük, kétszer megbeszélt időpontban, nem volt ott az illetékes. . . ha nekik nem volt fontos, ezután már nekünk sem. . . Ráadásul manapság egyre kesebb szálló használ kulcsot kártya helyett, ami környezetbarátabb és biztonságosabb is. 2. A wellness-t mikor megérkeztünk nem lehetett használni mert a víz hideg volt. Csőtörés volt. . . de novemberi vacak időben jó lett volna. . . mentség, hogy másnapra megjavították. 3. Másnap a benti szaunát nem tudtuk használni, mert elromlott. 4. A játszószoba egy vicc. . . 10 típusú játék, de abból körülbelül kettő működőképes, használható. 5. A szobába a szekrény egyik polca le volt szakadva. 6. A hajszárító 2 percig üzemel, majd kb. 10 percet várni kell, ami egy 4 tagú családnak, vagy egy hosszú hajú nőnek használhatatlan és időpocsékoló. . . . 7. Néha az ágyak alatt sem ártana takarítani, vastagon állt a por. . . 8. Vadaspark? ? ? ? - 2 muflon és 3 szarvas? ? A honlapon nagyon szépen leírták a nagy semmit, de a gyerekeknek ez is hatalmas csalódás volt. Pozitív: az ételek finomak voltak, változatosak. Úgy érzem a négy csillagot ki kellene érdemelni, de ehhez még fejlődni kell nagyon sokat.
2015. június 3.gyerekekkel járt itt 45 Két kisgyermekkel voltunk itt 2014 őszén. Nagyon klassz 4 napot töltöttünk itt, de sajnos volt néhány negatív benyomás is. A gyönyörű nagy park és szép épületek kezdenek nagyon lelakottak lenni, kis ráfordítással, odafigyeléssel ezeket nem lenne nehéz megtartani eredeti szépségükben.
A wellness részleg (a masszázst kivéve, mert az nagyon szuper volt) egy vicc, nem 4 csillagos hotelhez méltó. Viszont az állatok, a lovaglás, szekerezés mind-mind akkora élményt adtak a gyerekeknek, ami miatt kár kihagyni a helyet. Az étteremben az étel-ital választék megfelelő volt és nagyon finom. A nagy családi szoba, amit kaptunk, nem volt makulátlanul tiszta, erre is jobban kéne figyelni. De összességében nagyon jó kis hely