2013. április 23. járt itt 25 Egy gyönyörű napfényes tavaszi vasárnapon voltunk átutazóban Baján és mindenképp egy vízparti éttermet kerestünk. Kiváló adottságokkal rendelkező helyet találtunk közvetlenül a vízparton. Az étterem előtti tábla svédasztalos ebédelési lehetőséget is mutatott-megnézve a kínálatot, ezt gyorsan elvetettük.
Nagy reményekkel léptünk be. Már akkor gyanút kellett volna fogni, hogy csak két asztalnál ültek. Megérkezéskor megkérdeztük, hogy lehet-e K&H Szép Kártyával fizetni, melyre pincérünk nem tudott választ adni- lehet, hogy épp aznap dolgozott ott először? -, ez az ebéd végéig nem derült ki. Öten voltunk, ketten gyümölcslevest szerettek volna, mely már délután kettőre elfogyott. Jó,akkor legyen rántotthús, sajnos ez is elfogyott(? ). Kértük, hogy az egyetlen levessel egy időben hozzák a többit( a pincér ajánlotta fel), ezekre 40 percet kellett várni. Az egyik kész étel volt. Olajosak, semmilyen ízűek voltak. A desszerttel már nem is próbálkoztunk. Kértük a számlát és szép kártyás fizetési lehetőséget, melyet még mindig nem tudott pincérünk. De semmi baj , hamarjában összedugta a fejét a 4 pincér és akkor kiderült,fogalmuk sincs erről a rendszerről. Jó, akkor Erzsébet kártya, a fennmaradó rész készpénz. Sajnos nem találták a bukszát, amiben a visszajárót tartják. Így kiszámoltuk az aprót. A limonádét, az összekevert köreteket már nem is említeném. ha ezeken valaki túl tud lépni, akkor ajánlom az éttermet, ha mégsem, feltétlen menjen tovább és ne csábítsa el a környezet,