2025. február 16.a párjával járt itt 25 Péntek délután ,ebéd után bementünk egy süteményre ,kávéra es egy cola zérot is kértünk. Önkiszolgáló,előre fizettünk. Kihozták a rendelt sütiket,kávet,de a cola zéró helyett,ugy hogy nem is tájékoztattak minket arról ,h nincs cola zéro,csak sajat vmi szörnyűseges ízű "Tikkadt szöcske" nevű italuk.
Számunkra ez ihatatlan vmi lötty volt,es jeleztük is es vissza is vittük,h ez ihatatlan nem kérjük,nem tudjuk meginni. Érthetetlen,h nem közölték előre,h nincs cola zero,csak gondoltak" jó lesz ez is helyette" :( Nem kértek elnézést sem,es közölte a férfi eladó,h nem is tud helyette mast adni,csak egy pohar szódat. Az árát sem gondolta,h akkor vissza kellene adni. Semmi esetre sem gondolnam ,h vevőbarat hely,es azon lennenek,h a vendeg vissza is térjen,pedig ez a mai világba igen fontos,aki kicsit konyít a vendéglatashoz az pontosan tudja. Emiatt rossz erzésekkel hagytuk el a cukrászdát. Remelem ezek utan mindenkit tájekoztatnak előre,h nincs cola zero csak "tikkadt szöcske" löttyük.