2014. január 17.a párjával járt itt 45Nagyon hangulatos, kellemes hely. Hétköznap a menüje verhetetlen, hiszen 1500 forintért annyit fogyaszthatsz az ételek közül amelyek ki vannak rakva, svédasztalos megoldással amennyi beléd fér. :) Választhatsz minimum 2 féle levesből, 3 féle fő fogásból, és desszertekből. Ár érték arányban kiváló és nagyon finom is.
2013. október 29.a párjával járt itt 45A város központjában, kiválló közlekedéssel kedves szállás! Étkeztetés nincs a fogadóban, de 5 percen belül 2 helyen is van étterem! A kertben pohárszárogató várja a kellemes estéken a beszélgetni vágyókat! Van egy nagy közös helység konyhával, ahol komolyabb összejövetelek igényét is ki tudják elégíteni! Háziállat bevihető! :)
2013. október 28.a párjával járt itt 45 Nagyon családias, kedves háziakkal megáldott hangulatos hely! A szobák picikék, de aludni tökéletes volt! A konyha átlagos, a kiszolgálás figyelmes! Hétvégén élőzenével szórakoztatják a vendégeket. Ami nagyot dob az értékelésemen, hogy kutya barát hely, az ebet az étterembe is be lehetett vinni, jól el tudtak minket szeparálni a kutyátlan vendégektől, így senki nem zavart senkit!
Összességében csak ajánlani tudom, ha arra járunk megint meglátogatjuk őket!
2013. július 30.barátokkal járt itt 55 Egy hosszú hétvégét voltunk ezen a helyen, ami természeti adottságai miatt egy csoda! Faházban laktunk,meglepően kényelmes volt. Ár-érték arányban kiváló! 3 vizslával laktunk itt, a kutyákat szeretettel fogadták. Az étterembe az állatokat nem lehetett bevinni, de a teraszon együtt tudtunk étkezni mindannyian.
A konyha házias, de itt van hova fejlődni, mert a vegetáriánusokra nem nagyon gondolnak a kínálattal! A háziak nagyon rugalmasak, a kirándulásokhoz szendvicseket készítenek és segítenek a tájékozódásban is! A szállás közvetlenül az erdő szélén van, túrázáshoz a legideálisabb! Valószínűleg vissza fogunk menni még ide!
2013. július 30.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a Citadellában! Nagyon jól éreztük magunkat, a hely azt adta amit vártunk! A szoba tiszta és rendezett! A reggeli bőséges, az uszoda rész remek! A jacuzzit nem tudtuk használni mert éppen tisztítás alatt állt, ez kicsit elszomorított. . . ez volt az egyetlen negatív élményünk a helyen!
A személyzet segítő kész, és rugalmas! Mindenkinek csak ajánlani tudom! üdvözlettel : Balta Virág