2014. február 13.családjával járt itt 15 Sajnos nem tudok részletes leírást adni az étteremről, a mi tapasztalatunk a következő: szerda este akartunk volna vacsorázni, de az ajtóban utunkat állta egy mogorva pincér és egy felháborodott 'Segíthetek? ! '-kel feltartóztatott.
Kicsit megilletődve mondtuk, hogy három főre szeretnénk asztalt, vacsoráznánk, mikor közölte, hogy itt bizony zárt körű rendezvény van, nem tud asztalt adni és különben is ez ki van írva az ajtóra. Az étterem egyébként tök üres volt, kb 3 asztalnál lézengtek emberek. Kérdeztük, hogy miért nem írják ki a honlapra, ha zárt körű rendezvény van, erre a válasz: ki van írva (nem, nincs), de ha nem lenne se adok asztalt. pfff. . Vendéglátás felsőfoka. Amúgy az étteremig kb 10 percet kell gyalogolni a parkolótól, ahol van egy hatalmas plakát, nem lehetett volna oda kiírni, hogy te szerencsétlen, ne gyere be? Ide többé tuti nem jövünk.