2023. június 5.családjával járt itt 555 en ebédeltünk. Finom és bőséges ételek, ital felhozatal is rendben.
Elfogadható ár érték arány.
Ajánlani tudom.
2022. február 8.a párjával járt itt 55Kellemes szép szoba. Ételek finomak.
A wellnes külön megközelithetőségét azt külön kiemelném. Nem a recepció előtt kell fürdő köntösben elsétálni.
A parkolás az viszont fizetős.
2022. február 8.a párjával járt itt 55Nem tudom a meleg víz ellátás milyen megoldású volt de nem volt folyamatos.
A szomszéd szobával határos fal elég vékony a gyerek zsivaly és kutya ugatás elég tisztán hallatszott.
Ezeket leszámitva minden rendben volt.
2019. augusztus 17.a párjával járt itt 55Engem nem zavar, hogy önkiszolgáló meg tetszett is. Az adag az rendben volt (leves és második) desszertet már nem bírtam volna enni. Kellemes nyugodt hely. Jól éreztük magunkat.
2017. június 29.a párjával járt itt 55Elösször jártunk itt de nem utoljára. Kellemes környezet finom és bőséges adagok. Kétszemélyes tálat rendeltünk de 3 személynek is elegendő lett volna. Teljesen meg vagyunk elégedve és visszatérünk a későbbiekben még.
2016. december 19.a párjával járt itt 45A párommal töltöttünk 2 éjszakát a hotelben ami majdnem 100%-ig tökéletesnek mondható lehetne ha a wellnessben meghirdetett szolgáltatások mindegyike használható lehetett volna. Már az érkezés napján nem üzemelt egy szolgáltatás távozás napjára ez kettőre emelkedett. A hivatkozásként mondott "műszaki okok miatt" ezt kétkedve fogadtuk és ezzel nem voltunk egyedül. Ezek ellenére több napot is szívesen eltöltöttünk volna.