2020. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Nagyszerű hely, finom, házias ételekkel, és profi kiszolgálással. Házassági évfordulót ünnepeltünk az étteremben. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyszerű estében volt részünk. Az adagok bőségesek, és szó nélkül csomagolják be a megmaradt ételt. A pincérek nagyon kedvesek. A kerthelyiség is nagyon hangulatos.
Időben kell asztalt foglalni, mert nagyon népszerű az étterem. Biztos, hogy rendszeres vendégek leszünk.
2019. július 8.a párjával járt itt 55 Sajnos csak három napot tudtunk a kempingben tölteni. Az egyik legbarátságosabb kemping, amihez eddig szerencsénk volt. A közösségi helyiségek, mosdók, zuhanyzó tökéletesen tiszta. Látszik, hogy nagy gondot fordítanak erre, és arra, hogy az itt pihenő vendégek a lehető legjobban érezzék magukat.
Jurtában volt a szállásunk, ami szintén nagyon tiszta, és hangulatos volt. Kicsit féltem, hogy nagyon meleg lesz bent, de estére klasszul lehül, nagyon jót aludtunk benne. Van a kempingben egy étterem, ahol nagyon finom ételek vannak, és pl. a menü nem is drága. Van egy élelmiszer bolt is , azt azért nem ajánlom, hogy valaki csak erre a vásárlási lehetőségre számítson. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Egy pici negatívum volt, a strand nagyon iszapos, de ez nem vont le a pihenésünk értékéből. Köszönjük a szuper hétvégét, mielőbb visszatérünk.
2019. június 17.a párjával járt itt 55Nyaralásunk első napján ebédre tértünk be az étterembe. Nagyon hangulatos kerthelyisége van, ahol a levegő is mozog. A kiszolgálás nagyon kedves volt. Az ételek nagyon finomak voltak. Harcsapaprikást ettem túróscsuszával. A haknak nagyon finom íze volt. Ahogy láttam, menüt is kínál az étterem, teljesen elfogadható áron. Biztos visszatérünk még az étterembe ha a városban járunk.
2019. június 17.a párjával járt itt 55Az étterem nagyon szép, igényesen kialakított hely. Kétszemélyes haltálat ettünk, ami nagyon finom és bőséges volt. Nem tudtuk megenni, akkora adag volt, és a pincér kérésünkre simán becsomagoltatta a maradékot. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A sütemények, fagyik is nagyon jól néznek ki. Biztos, hogy ha Hajdúszoboszlón járunk, újra elmegyünk ide enni.
2019. június 17.a párjával járt itt 35 Érdekes időutazásban van része az embernek ebben a hotelben. A felszereltség gyenge. A fürdő rész is elég kopott. Egy beton kocka ház, amiben nincs légkondi, de még egy ventilátort sem sikerült kapnunk, így az éjszakai alvás elég nehézkes volt. Értem, hogy drága lenne minden szobába beszerelni a légkondit, de azért A gyógykezelések azonban kárpótolják az embert.
Nagyon kedvesek a gyógytornászok, masszőrök, és általában a személyzet. Az étkezés átlagos, de a pincérek aranyosak.
2019. június 17.a párjával járt itt 55 Nagyon jó kis szállás. Gyönyörű környezetben, hatalmas, árnyékot adó fák között található a hotel. Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk. A szobák tiszták, rendezettek, és nem utolsósorban kellemesen hűvösek. A tulajdonos és a személyzet nagyon kedves barátságos, igazán a vendégekért dolgoznak.
Sajnos most csak egy éjszakát tölthettünk a hotelben, de mindenképpen visszamegyünk majd hosszabb időre is. Ja, és a kávé is nagyon finom.
Finom pizza, kedves kiszolgálás -
Local Korner - Szondi utca Budapest
2018. június 2.a párjával járt itt 55 A Nagykőrúton lakunk, így ha pizzát szeretnénk, egyértelműen innen rendeljük, illetve várároljuk. Soha nem csalódtunk még. A pizza tésztája tökéletes,a feltéteket én válogathatom össze, így mindig olyan a pizzám, amilyennek szeretném. Telefonon megrendeljük, utána érte kell menni.
Ez az egyetlen hiányosság, hogy nincs házhozszállítás, legalább itt a környéken. De egye fene, a jó pizzáért sétálunk egyet. :D
2018. június 2.a párjával járt itt 45 A gyorsétterem jellegű Korzó nagyon szép helyen, a templom oldalában van. Egy gyors ebédre vagy vacsorára teljesen megfelelő. A kiszolgálás kicsit lassú és személytelen, de sokan vannak, így érthető. Fish and chipset kértünk tartármártással. A hal nagyon finom volt, bár elég kicsi, a krumpli a hagyományos fagyasztott krumpli, de nem volt rossz.
Tulajdonképpen a célnak megfelelt, éhesek voltunk, ettünk, de azért nagy elvárásokat ne fűzzünk hozzá. Egy tipikus gyorsétterem, de nem is kell ennél többnek lennie.
2018. június 2.a párjával járt itt 55 Kiváló ebédet ettünk az étteremben. Kétszemélyes haltálat választottunk. A harcsa, pisztráng és a ponty is tökéletesen volt elkészítve. A köret, sült burgonya és grillezett zöldségek, nagyon finomak voltak. Az étterem kerthelyisége hangulatos, árnyékos, kellemes. A kiszolgálás is tökéletesen rendben volt.
Az árak nem elszálltak, megfizethetőek. Jól éreztük magunkat, nagyon jót ettünk. Vissza fogunk még térni.
2018. június 2.a párjával járt itt 55 Nagyon aranyos kis hely. A berendezés nagyon tetszett, a kiszolgálás is teljesen rendben volt. Keszeget és haltepertőt (mindent frissen sütnek) ettünk, kulimásszal, és valami brutál finom kenyérrel, házi savanyúsággal. Az árak nem alacsonyak ugyan, de a minőséget meg kell fizetni. Hétköznap délután voltunk, elég sokan voltak, amit meg is értek, mert tényleg finomak a halak.
Egyetlen negatívum, hogy a kerthelyiség részében több fedett asztal kellene, mert nyáron nem szívesen ül az ember a tűző napon. Biztos, hogy a következő debreceni nyaralásnál sem kerüljük el a keszegsütőt.