2013. október 29.a párjával járt itt 55 Annak idején itt voltam nászúton, így kiváncsian vártam, hogy az emlékeimben élő dolgok mennyit változtak. Meg kell mondjam, akkor is nagyon jó volt, de rengeteget változott minden és maximálisan pozitív irányba. A hotel csodaszép, és közel van mindenhez. A személyzet és a kiszolgálás profizmusa jó érzéssel tölti el az embert.
Az ételek finomak és viszonylag nagy a választék. Mi maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, ajánlom is mindenkinek.
2013. október 29.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezet, kristálytiszta levegő, hatalmas séták. Ez már önmagában is elég lehetne a pihenéshez, de itt a hotel szépsége, a személyzet kedvessége, segítőkészsége, a wellness rész nagyszerűsége, a remek ételek maximálisan biztosítják a kikapcsolódást és pihenést. Gyönyörű a kilátás a hotelből, ez a szemet is pihenteti és gyönyörködtet.
Az ételek nagyon finomak, bár talán egy kis változatosság még elkelne. De így is szuper pihenést biztosít a hotel.
2013. október 28.gyerekekkel járt itt 45 Egerszalókon nyaraltunk a családdal, és onnan látogattunk át Bogácsra. Így akadtunk az étteremre, és gondoltuk ez jó hely lesz egy családi ebédre. Jó döntésnek bizonyult, ugyanis nagyon finom ételeket kaptunk. Kicsit sokat kellett várnunk, de ez érthető, sokan voltak, és megérte a várakozást.
A kiszolgálás, a várakozás ellenére rendben volt, kedves, udvarias pincérek vannak. Mindenkinek szívesen ajánlom, hogy próbálja ki az éttermet, megéri kivárni a sorunkat. :)
2013. október 28.a párjával járt itt 55Nagyon hangulatos étterem. A terasz a kedvenc helyünk. A kiszolgálás is nagyszerű, kedvesek és udvarias pincérek vannak. Az ételek nagyon finomak. Kedvencünk a sztrapacska és a velővel töltött borda. Az árak sem a csillagos eget verik, az adagok pedig nagyok. Mindenképpen érdemes kipróbálni az éttermet, csak ajánlani tudom.
2013. október 28.a párjával járt itt 55 Szinte minden évben eltöltünk 1-2 hetet Tomajban, és ezeknél az alkalmaknál sosem hagyjuk ki az éttermet. Egyszerű, de nagyszerű hely. Nincs semmi felhajtás, simán csak eszel egy finomat, és a végén a számlán sem kell szörnyülködni. A kiszolgálás teljesen rendben van, kedvesek, udvariasak, ahogy azt egy vendéglátó helyen elvárja az ember.
Az adagok viszonylag nagyok, és ami fontos, jól vannak elkészítve. Akkor érdemes ezt a helyet felkeresni, ha nem flancra vágyunk, hanem egyszerűen, elfogadható áron enni szeretnénk egy jót.
2013. október 22.családjával járt itt 55 A Malackrumpli véleményem szerint egy pár év múlva ugyanolyan kultikus hellyé válhat mint most a Hatlépcsős. Ha nem egy puccos, elit helyre vágysz, hanem megfizethető, minőségi és finom éptelt enni, akkor jövőre irány a Malackrumpli. A falusi krumplileves, a mángoldleves, a kolbász, a sajtos, a sóskapestó mind-mind nagyon finom.
Miután jóllaktunk alaposan bevárároltunk a termelőktől a saját készítésű kolbászból és lekvárból. Biztos visszamegyünk jövő nyáron.
2013. október 22.a párjával járt itt 25 Tavaly télen voltunk itt vacsorázni. Mi voltunk az egyedüli vendégek az étteremben, de a pincér túl sok figyelmet nem szentelt nekünk. Kelletlenül szolgált ki, éreztük, hogy nem szívesen látnak minket. A cigánypecsenye rágós, az elvileg sült szalonna szinte nyers volt. A köretek hidegen kerültek elénk, és pofavágás keretében melegítették újra.
A fizetésnél nem örültek annak sem, hogy nem készpénzzel hanem egyéb cafetériás csekkel fizettünk. Az étterem légköre sem tetszett igazán. Régiségekkel van berendezve, próbáltak kicsit skanzen jelleget előidézni,de ellentétben például a tihanyi skanzen funkciót is szolgáló Régi idők udvara étteremmel, ahol ez tökéletesen sikerült, itt az egésznek túlzsúfolt jellege van, amitől nekem olyan "porosnak" tűnt az egész. Nem tervezek visszatérést, ez egyszer is sok volt.
2013. október 22.a párjával járt itt 55 Szívesen megyek ebbe az étterembe, és nem is csak a finom és hatalmas adag ételekért, hanem a hangulatáért is. A kiszolgálás teljesen rendben van, annak ellenére, hogy szinte mindig tömve van az étterem. A rusztikus fatálakon szervírozott hatalmas és hibátlan ételek már látványra is nagyon ínycsiklandozóak.
A borjúláb rántva, vagy a harcsapaprikás is kihagyhatatlan élmény. Nagyon szívesen, bármikor megkóstolom újra.
2013. október 14.a párjával járt itt 55A párommal vacsoráztunk a csárdában. Mivel szép idő volt a kerthelyiségben egy óriási fa alatt kaptunk asztalt. A kilátás a dunára csodás, nagyon romantikus volt az egész. A kiszolgálás teljesen rendben volt. Az ételek finomak, az adagok nagyok voltak. Az árak sem elszáltak, így nagyon jól éreztük magunkat.
2013. október 14., csoporttal járt itt 45Az általános iskolai osztályommal rendeztük meg itt az osztálytalálkozót. Külön termet kaptunk, ami nagyon hangulatos volt. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálásra sem volt semmi panasz. A pincérek gyorsak, előzékenyek és kedvesek voltak. Nagyon jól sikerült a találkozó, és ebben nagy szerepet játszott a hely kiválasztása.