2013. szeptember 19., csoporttal járt itt 55Egy TÁMOP képzés keretében kétszer három csodás napot töltöttem itt. A személyzet profizmusa, kedvessége, segítőkészsége, a wellness rész kényeztetése, az ételek finomsága, változatossága mind-mind csodás emlékké tette ezt a képzést. A hely elegáns, ragyogóan tiszta. Az egész szálloda sugározza a hozzáértést, minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát az ember.
2013. szeptember 19.a párjával járt itt 45Egy téli, romantikus vacsora helyszíne volt az étterem. Az ételek minősége jó, bár a választék lehetne nagyobb, az árak elfogadhatóak. A kiszolgálás megfelelő, bár akkor éppen mi voltunk az egyetlen pár az étteremben, így a figyelem kicsit lankadt. De végül is megkaptuk az ételeket időben, a minőség jó volt. A hangulat meg amúgy is rajtunk múlt. :)
2013. szeptember 19.a párjával járt itt 55Kétszer is kipróbáltuk az éttermet, és mindkét alkalommal nagyszerűen éreztük magunkat. A kerthelyiség hangulatos, úgy érzed mintha vissza forgott volna veled az idő. :) A pacal, a harcsapaprikás isteni. A felszolgálók kedvesek, az árak elfogadhatóak. Vissza fogunk még térni, ebben biztos vagyok.
2013. szeptember 19.a párjával járt itt 35A zuglói Trófea után ez nekem nagy csalódás volt. Őrült nagy tömeg, az asztalok szinte összeérnek, így idegenekkel vagy kénytelen együtt enni. A pincérek fásultak, kedvességnek, odafigyelésnek nyoma sincs. Az ételek elfogadhatóak, de ez nem kárpótol a nyomasztó hangulatért.Azt hiszem maradunk a zuglói Trófeánál.
2013. szeptember 19., csoporttal járt itt 35 Egy TÁMOP program keretében töltöttem el kétszer három napot a hotelben. Kíváncsi és boldog voltam, hogy a híres, patinás hotelben lehetek. Talán túl magasak voltak az elvárásaim, de szinte minden téren csalódtam. A közös terek, amik szem előtt vannak, szépek, tiszták, rendezettek.
De a szobák, vagy az eldugottabb helyiségek lepukkantak, koszosak, a szocreál érzést keltik. A szobában a bútorok kopottak, az asztal lába kijárt, az ágy nyikorog és kényelmetlen. Nehéz eldönteni, hogy azért kaptuk mindenből a legrosszabbat, mert nem mi voltunk a fizetővendégek, és "nekik ez is jó" vagy amúgy is ilyen a színvonal. Az étkezés,a reggeli kivételével, ami tökéletes volt, szintén hagyott nem kevés kívánnivalót. Büfé jellegű ebédek és vacsorák voltak, amit nem pótoltak, így előfordult, hogy az első ebédnél éhen maradtunk. Hogy jót is írjak,a fürdő valóban szép.
2013. szeptember 19.a párjával járt itt 55 Évek óta visszajárunk az Apartmanházba. Ennek elsősorban az oka a szállásadó fiatal pár kedvessége. Már az első alkalommal szinte családtagként fogadtak. Az apartmanház minden szegletén látszik a tulajdonos elkötelezettsége. Tisztaság, rend, kényelem és kedvesség. Így lehet a legjobban jellemezni az apartmanházat.
Közel van szinte mindenhez, rövid sétával elérhető az Apátság, a központ, de a Balaton part sincs messze. Mindenkinek ajánlom, aki családias légkörben nyugodt pihenést szeretne.
2013. szeptember 18.a párjával járt itt 55 Az egyik kedvenc éttermünk. A közeg, a személyzet, a hangulat és nem utolsósorban az ételek, mind-mind a tökéletesség határán mozog. Egyedül talán az árak magasak picit, a jót mindenhol meg kell fizetni. Az étlap már önmagában különleges, jól elszórakozik rajta a vendég míg választ. Az italok rusztikus "bögrékben" érkeznek.
Míg várunk az ételre érdemes körülnézni, van mit látni az étteremben, ami skanzen is egyben. Az ételt pedig egyszerűen élvezni kell, nagyon finom.
2013. szeptember 18.a párjával járt itt 45 Könnyen megközelíthető, de csak autóval ajánlott menni, mert a környéken szinte semmi nincs. A kastély maga szép, de az apró részletek azért problémásak. A wellness részleg teljesen lepusztult, a fal omlik, a jakuzzi itt-ott rozsdás, ütött-kopott, és a tisztaság sem volt tökéletes.
A merülőmedence nem volt feltöltve, a kerti medencében (május volt) érthetően nem volt víz, de kosz annál inkább. A kert elhanyagolt, a biciklik, a pingpong asztal kissé elhasznált. A szoba tiszta volt (kivéve a kád). A konyha jó, a személyzet aranyos. Végülis, összességében szép, nyugodt három napot töltöttünk el.