2015. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 15 A szoba egyedül alvásra volt jó. A fürdőszobában a wc csésze olyan magas, hogy a gyerek még fellépővel sem éri el. A zuhanykabinban - ha már felső zuhany funkció és világítás is van, akkor működnie is kellene. Az összes rozsdamentes része rohadt, a kis polc és a kapaszkodó csak baleset forrása volt. Az erkélyen hármunknak volt 1 db szék.
Az étkezéseknél volt, hogy fél órát is kellett várni, hogy feltöltsenek valamit, vagy szólni kellett érte. Az italokat a vacsorához irreálisan magas áron kínálták. Az étteremben rettenetes meleg volt, nem működtették a légkondicionálókat. Rengeteg volt a légy és a darázs, ami esetenkén az ételben vagy az italban landolt. A wellness részben a külső medence fölé szerintem felesleges volt napernyőt kihúzni, mert így kevesebb ideig sütötte a Nap. A napozó kicsi volt, és ha csak a törölközőt szerettük volna a fűbe leteríteni, még azt sem tudtuk volna. Összességében sok túlzás van a fotókon, ami a honlapon szerepel.