2017. január 12.gyerekekkel járt itt 55 Megérkezésünkkor a legtermészetesebb volt, hogy egy fiú segített felcipekedni a szobába (azaz csak ő cipekedett. . . :) a sok apróbb és nehezebb pakkjainkkal. Megnyugtató érzés volt, hogy a kocsi akksija miatt nem kellett aggódni, vagy a téli nagy hóeséstől, mivel be tudtunk állni a szálloda garázsába.
Az étkezésről csak leg-leg-leg-ben lehet beszélni a 10 éves lánykám kedvencétől az amerikai palacsintától kezdve a különböző tojás kompozíciókon át (nekem külön örömömre szolgált az a nyitott, oldalsó pult a frissen sütött halakkal és reggeli tükör tojással). Az uszoda nekünk a másik "csoda", mindazonáltal hogy versenyszerűen úszunk a lánykámmal együtt. . . (a kinti medencét a minuszos hidegekben is kihasználjuk :) a WELLNESS részleg. Ismerjük töviről hegyire az összes csobogót, hogy éppen melyik porcikánkat akarjuk megmozgattatni. A mostani kedvenc az a kis 4 személyes rész, ahol a vádlidat tudod megmasszíroztatni, mintha 1 millió tűvel szúrkálnád egyszerre a porcikáidat. A fiúk (úszómesterek ) bármikor bármit szerettünk volna használni, beindították nekünk, a kinti körben áramlót és a benti két egymás mellett lévő bugyogót is beleértve. A lényeg az, hogy az étteremben bármennyit ehetsz, a wellness részen ledolgozod. Tökéletes kikapcsolódást kapsz ebben a szállodában. A szaunáknál most a kamillás gőz tetszett a legjobban! MI mindig örömmel érkezünk a THV-ba. ! ! ! és egy kicsit szomorúak vagyunk, amikor ott marad nélkülünk. . de hát másnak is éreznie és élveznie kell a szállodát, nem csak nekünk. . . :)