2016. május 7.családjával járt itt 55 Anyukammal jartam itt, 2 ejszakat toltottunk el, mint minden evben. Imadom a helyet, kikapcsol, meggyogyit, van benne valami misztikus, amit mar az elso alkalomnal ereztem. Ha nyugalomra vagyom, ha pihennek, ha elvonulnek kicsit, tokeletes hely. A medence vize kellemesen meleg, es valoban mukodnek az elmenyelemek. A szaunak isteniek, kelloen nagyok, a gyogyviz is nagyon elvezetes.
A wellness barban mindig finom kokelokat iszunk es az esti vacsorara keszulunk, ami igen boseges bufevacsora. A szemelyzet kedves, es meg nem beszeltem a massazs szolgaltatasrol. Mindig van valamilyen akcio, igy elerhetove valik azok szamara is, akik dragallanak. Volt szerencsem egy ezoterikus beallitottsagu masszorhoz, valami fergeteges, mennyi minden plusszt adott az, hogy torodott, nem csupan a testemmel, hanem a lelkemmel is. Egy szo, mint szaz, menjetek el, probaljatok ki, eljetek at! ! !