2019. szeptember 17., kollégákkal járt itt 55 Közel ötvenfős csoporttal jártam itt egy svédasztalos ebéden. Két fajta leves, és három fajta főétel közül választhattunk, vagy akár mindegyikből is ehettünk. Az ételek finomak, különleges ízvilágúak voltak, különösen a Csokonai leves és a libatepertős burgonyapüré ízlett.
Maga az étterem érdekes hangulatot áraszt a falra szerelt színváltós lámpák és a velük együtt változó kiszolgáló pult színével.
2019. szeptember 17., kollégákkal járt itt 55Csoportos kirándulásunk szabadprogramján pár kollégával olyan helyet kerestünk, ahol hűsítő italok társaságában beszélgetve eltudjuk tölteni az időt, és kipihenhessük a délelőtti Debreceni városnéző sétánkat. A felszolgálólány szinte azon nyomban megjelent asztalunknál és türelmesen várva felvette a rendelésünket, amit nagyon hamar meg kaptunk.
Kellemes, hangulatos hely. SZÉP kártyát elfogadnak.
2019. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55 Sárospataki nyárvégi nyaralásunk alkalmával olyan éttermet szerettünk volna kipróbálni ahol még nem jártunk, így választottuk ezt az éttermet. Bár ezúttal már a 8 hónapos kislányunk is velünk tartott, ezért az étteremből csak elvitelre kértünk ételeket amit a szállásunkon fogyasztottunk el.
Ebédre két gyros tálat rendeltünk, melyeket nagyon hamar elkészítettek. Az adagok kiadósak és finomak, bár ettünk már jobb gyrost is, de sokkal-sokkal rosszabbat is! Mivel ezekkel elégedettek voltunk, így vacsorára is innen rendeltünk baconbe tekert csirkemellet és rántott sajtot hasábburgonyával. Mindkét étel nagyon finom volt, az adagok akkorák voltak, hogy elég lett volna csak egyfajtát rendelnünk kettőnknek. SZÉP kártyát elfogadnak.
2019. augusztus 28.egyedül járt itt 45 Az étekházban a helyi Szakiskolában tanuló szakácsok, cukrászok, pincérek végzik gyakorlatukat, maga az étekház is az iskola üzemeltetésében van, így nem mindig éttermi minőségűre sikerednek az ételek. Ennek ellenére rengetegen járnak ide, magam is többször ebédeltem már itt. Csak napi menü van A és B változatban, fél adag is kérhető.
Az árak viszonylag rendben vannak, ettem már itt fél adag levest és főételt 450 Ft-ért! SZÉP kártyát elfogadnak.
2019. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Szegedi városnézésünk alatt elfáradva és a melegtől menekülve ültünk be feleségemmel a bisztróba pár percre. Bár lehetett ételt is rendelni, de mi csak egy-egy kólát ittunk. Bár nem töltöttünk hosszú időt a bisztróban, de hangulatos, nyugodt helynek tűnt.
Az egyik falon egy impozáns vadászrepülő festménnyel, melynek propellere egy -valószínűleg- valódi repülőgép propeller, erről kaphatta a nevét is a bisztró.
2019. július 22.családjával járt itt 45 Testvéremmel egy gyors ebédre ugrottunk be a pizzériába. Gyrost, vagy valami hasonlót szerettünk volna enni, de az asztalokra kihelyezve csak pizza és itallap volt, ezért választottunk egy pizzát. Azonban a pulton, és az egyik falon megtaláltuk az étlapot, így végül tudtunk gyrost rendelni.
Az étel hamar elkészült, és bár nem láttuk, de az előző értékelőétől eltérően frissen készülhetett. A gyros méretével ízével nem volt semmi probléma, ettünk már jobbat is, de rosszabbat is. Az árak elfogadhatóak, nagyjából megegyeznek más -hasonló termékkörű- környékbeli egységek áraival. SZÉP kártyát elfogadnak.
2019. július 9.gyerekekkel járt itt 55 Három napot töltöttünk el a nagy vendégházban, három csodás napot! A ház tágas és szó szerint mindennel felszerelt: Mindenféle konyhai eszköz, többféle fűszerek, tisztálkodó szerek, játékok, könyvek és rengeteg más állt rendelkezésünkre. Egyedül televízió nincs a házban, bár nekünk nem is volt rá szükségünk.
Ha valamire szükségünk volt még, azt a szállásadó készségesen rendelkezésünkre bocsátotta. Ide még visszajövünk!
2019. július 8.családjával járt itt 55 Noszvaji kirándulásunk első estéjén tértünk be az étterembe egy pizzavacsorára. A jó idő miatt étterem kerthelyiségében ültünk le egy asztalhoz, ahol szinte azonnal megjelent a pincér és felvette a rendelésünket. A pizza kínálatot már korábban az étterem honlapjáról kiválasztottuk, ezért gyorsan letudtuk adni a rendelésünket, amit nagyon hamar megkaptunk.
(Azt zárójelben megjegyezném, hogy a honlapon és az étlapon szereplő árak nem egyeznek meg, valószínűleg a weboldalon még egy korábbi árlista szerepel. ) A pizzák 32 cm-es méretűek voltak, így két ember számára is elég volt egy, nagyon finomak voltak, kellő mennyiségű feltéttel, és vékony tésztával.
2018. október 8., kollégákkal járt itt 45 Borkóstolóval egybe kötött vacsorán vettünk részt itt kollégáimmal. A borkóstoló az egyik épület félhomályos pincéjében volt, itt három fajta bort kóstolhattunk meg a pincészet saját borai közül. Az ezt követő vacsora egy különálló épület, régi szalonokat idéző termében volt.
A felszolgálás gyors, az ételek finomak voltak, különösen a gombás őzraguval töltött palacsinta.
2018. október 8., kollégákkal járt itt 55 Csoportos kirándulásunk alkalmával tértünk be ebédre ebbe az étterembe. Bár az előre megbeszélt időponthoz képest késtünk, de a megrendelt gulyás leves így is forró volt, ráadásul a csoport több tagjának -és nekem is- az volt a véleménye, hogy ilyen finom gulyás levest még nem ettek eddig.
A második fogásként feltálalt magyaróvári sertésborda is finom volt, ráadásul bőséges adagot kaptunk, a desszertet már csak kevesen bírták megenni :) Ajánlom ezt az éttermet másoknak is.
17 fotózott hely / 2 oldalon