2017. szeptember 16.a párjával járt itt 55 Többször is jártunk párommal ebben a nem rég nyílt gyorsétteremben, mely Vásárosnamény központjában található. A hely elsősorban hamburgerekre specializálódott, rengeteg félét lehet kapni, de szerepel kínálatukban más gyors éttermi étel is. Minden alkalommal más-más ételt kóstoltunk meg, és ez idáig nem csalódtunk még egyszer sem.
A rendelt ételek finomak, laktatóak, az árak sem eget rengetőek. Készpénz mellett bankkártyával és SZÉP kártyával is lehet fizetni.
2017. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Sárospataki nyaralásunk második napján látogattunk el a vármúzeumba. A múzeum könnyen megközelíthető és megtalálható a város szerte elhelyezett tábláknak köszönhetően.
A várba belépve két kiállítást tekinthetünk meg: az első a Rákócziak dicső kora nevezetű mely szabadon megtekinthető, a második a Vörös torony, ezt csak óránként induló idegenvezetéses csoporttal lehet megtekinteni, egy turnus kicsivel több, mint egy óráig tart, mely során megismerhetjük a tornyot és korábbi lakóinak életét.
2017. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Általában egy-két évente látogatjuk meg az állatparkot. A park hatalmas, bejárására rá kell szánni minimum 3-4 órát is, mely során eléggé ellehet fáradni. Viszont a látvány és az állatfajok száma kárpótol mindenért. A Zöld piramis és a Viktória ház gyönyörű, igazi kuriózum a magyar állatkertekben.
A belépő árak és a parkban található büfék árai magasak, nagyon magasak.
2017. szeptember 13.a párjával járt itt 45 Az étterem könnyen megközelíthető mivel Vásárosnamény központjában található. Maga az étterem hangulatos, ízlésesen berendezett. A felszolgálással semmilyen probléma nincs, a várakozási idő átlagos, többször is jártam itt, nem tapasztaltam néhány másik étteremre jellemző hosszú-hosszú percekig tartó várakozást két fogás között.
Maguk az ételek is finomak, laktatóak, bár egy kissé drágának tartom őket.
2017. szeptember 9., csoporttal járt itt 55 Modern, interaktív múzeum nem csak a repülőgépek, és haditechnika szerelmeseinek. A múzeum kiállító területe három részre osztható: egy emeleti -leginkább magyar- repüléstörténeti tárlatra, valamint egy belső és egy külső kiállító térre, ahol nagyon sok eredeti -és némelyik még működőképes- repülő és helikopter található, melyek közül egy-kettőbe még be is lehet ülni.
A kiállítások mellett van 4D mozi, szimulátor, csúszó akadálypálya és egy sötét labirintus is. Csak ajánlani tudom.
2017. augusztus 29.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A sárospataki vár megtekintése után tértünk be az étterembe egy kis vasárnapi ebédre párommal. Mindketten másféle levest rendeltünk, de a levesek mennyiségét meglátva akár egy adagot is rendelhettünk volna, mivel két normál étkű embernek is elég lett volna egy adag is :).
A főételnek rendelt szezámmagos rántott sertés szelet is megfelelő méretű volt, bár a hús egy kissé rágós volt, viszont meglepődtünk, hogy az árába csak a két szelet hús tartozik a köretért külön kellett fizetnünk. Az éttermet ajánlom, de az árakat egy kicsit drágának tartom.
2017. augusztus 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Eredetileg úgy terveztük párommal, hogy a három napos kirándulásunk során minden étkezés alkalmával más-más étteremben fogunk étkezni, de ez a pizzériában elfogyasztott vacsora után felborult. Másnap is ide tértünk be vacsorára! Mindkét alkalommal pizzákat rendeltünk, melyeknél finomabbat ez idáig nem ettünk sehol!
A pincehelyiség hangulatos, a felszolgálók udvariasak, segítőkészek. A rendelt pizzák hamar elkészültek, méretük megfelelő és mint említettem finomak! Visszatérünk ide!
Kirándulásunk első napjának délutánján tértünk be egy korai vacsorára a párommal. A felszolgált ételek finomak és laktatósak voltak, a desszertként felszolgált grillezett banánt fagylalttal bátran ajánlom mindenkinek, a nap fénypontja volt -azóta is emlegetjük-.
A rendelt ételek hamar elkészültek, viszont a felszolgálással apró "probléma" adódott, a felszolgálók hangosan -számunkra is jól hallhatóan- próbálták eldönteni, hogy melyikük vegye fel a rendelést, melyikük szervírozzon. Bár ez csak egy minket zavaró probléma volt. Összességében ajánlom az éttermet, ha legközelebb a városban járunk újra betérünk.
Remek három napot töltöttünk el párommal a panzióban. Csak pozitív tapasztalataink vannak. A szállásadó és családtagjai kedvesek, segítőkészek. A panzió a belvárosban található, mégis csendes. Minden látványosság, bolt, étterem szó szerint pár perc sétára van csak. Az udvar szép, rendezett rengeteg virág és növény található rajta.
A szobánk tiszta és tágas volt, saját zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik. Az ágy nagy és kényelmes. Külön plusz pont a TV-ért, mivel pendrive-ot lehet csatlakoztatni hozzá, így esténként nekünk tetsző filmeket nézhettünk. Visszatérünk.
2017. július 21., üzleti partnerrel járt itt 15 Szép berendezésű, már-már hangulatos étterem/pizzéria. A kiszolgálás lassú egy sima pizzára több mint másfél órát vártunk. A szemünk láttára zajlott le a következő eset: A velünk szemben lévő asztalnál ülő vendég a rendeléséhez kért ketchupot, amit egy kis tálban kapott meg.
A vendég a ketchupot kiskanállal ette, távozásakor a maradékot a pincér nem vitte vissza a konyhára, hanem félre rakta. Majd amikor úgy gondolta, hogy nem látja senki, a kanállal elegyengette a ketchupot, és azt ugyanazzal a kanállal kivitte egy másik vendégnek.
17 fotózott hely / 2 oldalon