2018. április 6.a párjával járt itt 55 Pizzájuk nagyon finom, a futárok kedvesek. Éppen ezért, elhatároztuk, hogy elmegyünk hozzájuk. . . Tegnap elmentünk vacsorázni az éttermükbe. Figyelmesek! Üdvözlik a vendéget,érkezés után két perccel már rendeltünk. (Nem csak mi voltunk az étteremben. )Azt kaptuk amit vártunk. Kiszolgálás kifogástalan! Figyelmesek DE nem tolakodóak!
Az árért, megfelelő mennyiségű és minőségű ételt kaptunk,a limonádéjuk finom. Negatívumot nem tudok említeni! ! ! Csak így tovább! Máskor is megyünk!
2017. július 15.a párjával járt itt 55 Jól éreztük magunkat! A szállás kifogástalan, közel a belvároshoz. A személyzet kedves, segítőkész. A szálláshoz tartozó étterem szép,de a hotel vendégei számára az étlap nagyon egyoldalú! Jó, hogy csak három napig ettünk itt! Legközelebb nem választjuk, az étkezés ezt a formáját! A szállásra érkezve, az előre megígért, welcome drink elmaradt.
Nagyon jól esett volna,a hosszú utat követően. Rákérdezve a recepciós szerint,majd kérni kell. . . (Nem kértem)A csomagban előre beígért, ajándék Egri Bikavért sem kaptuk meg. Anyagilag nem nagy érték,de figyelmesség és ez, annál nagyobb. . . Összességében, jól éreztük magunkat. Eger gyönyörű. . . Sétáló utca,hangulatos belváros,Líceum,Dobó tér. . . A Hotel nagyon "ROMANTIK" komfortos,a személyzet kedves segítőkész,a reggeli finom, bőséges. Még biztos visszatérünk.