2019. április 15.a párjával járt itt 55 A hotel kiváló helyen van, Kőszeg központjában. A személyzet udvarias, segítőkész. A szoba kényelmes, tiszta. Van minibár, hajszárító! Reggeli, vacsora minden igényt kielégít, a személyzet segítőkész, figyelmes. A wellness szépen felújított, nagyon jók a szaunák. A jacuzzi szuper, de szerintem ennyi embernek kevés, egyik este szinte sorszámot kellett húzni.
Elférne még egy kisebb élménymedence. A wellness lehetne tovább nyitva, mondjuk 10-ig. Kedvező, hogy 11-ig kell elhagyni a szobát, reggel kényelmesen el lehet készülni. Kőszeg csodálatos volt. Szerintem visszatérünk. Köszönjük.
Hotel Írottkő válasza
Kedves Veronika! Köszönjük szépen levelét, kedves szavait. Örömmel olvastunk, hogy elégedettek voltak szállodánk szolgáltatásaival, kollégáink segítőkészségével, és a mi kis városunkkal. Reméljük, legközelebb is minket választanak, hogy ismét vendégeink között üdvözölhetjük majd Önöket!
2019. április 18., , Hotel Írottkő