2017. május 22.barátokkal járt itt 55Már többször jártam itt. Szép a szálloda, tetszik a berendezés, a szobák, a sok virág. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek jók voltak, változatosak, bár az első alkalommal evett halat többet nem találtam. Bár május volt , az időjárás az idén megtréfált, a barlangfürdő kinti medencéi zárva voltak, Miskolctapolca kihalt volt. Azért jól éreztük magunkat és biztosan jövünk még.
2017. május 22.barátokkal járt itt 55 Már harmadszor voltam a szállodában. Egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal, csodaszép, gyönyörű, pazar, egyedülálló. Nagyon jó időnk volt, így beköltöztem a kinti medencébe! A személyzet nagyon udvarias, előzékeny, mindenre figyelő, segítőkész. A szobánk nemrégiben nagyon szépen felújított szoba volt.
Az ellátás jó volt, különösen a levesek ízlettek. A húsok nem mindig voltak puhák. Nagyon szerettem a sok vizet, de nekem a benti medencék nagyon melegek voltak. Csodásan éreztük magunkat, júniusban visszamegyek!
2017. február 28.barátokkal járt itt 55Nagyon barátságos, kedves hely. A pizzák hatalmasak, finomak, lehet választani. A személyzet udvarias, gyors. Legközelebb vacsorázni megyünk hozzájuk! Mindenkinek ajánljuk az éttermet. Különösen ötletes a díszítés, hangulatos az egész. Könnyen megközelíthető, jó helyen van. Hosszú nyitva tartás, közkedvelt, ezért is jó előre bejelentkezni.
2016. december 17.barátokkal járt itt 55 Nagyon jó helyen fekszik, könnyen megközelíthető. Szép a kilátás a tó felé. Nagyon szerettem a sok medencét, bár az úszó lehetne mélyebb. Gyönyörű a szálloda, kényelmes volt a szoba, a személyzet figyelmes. A szobában a világítás nagyon gyenge, ennyi fénynél nem lehet olvasni például.
Az ételek változatosak, elegendőek voltak, de az ízük nem mindig tetszett. Egészében jól éreztük magunkat, remélem, hogy máskor is eljutunk még ebbe a szállodába.
2016. november 23.barátokkal járt itt 45 Már többször voltam a szállodában, ez volt a leggyengébb! Eddig annyi fürdőjegyet kaptunk,ahány éjszakánk volt. most nem! A plusz fürdőjegy egységáras, drága. Miért? A recepción kb. két órába telt kideríteni, hogy az utalványunk valóban ki van fizetve! Viszont a konyha tökéletes! Az ételek ízletesek, finomak, változatosak!
Azért jól éreztük magunkat, a tó szenzációs, az idő gyönyörű volt, a szobánk megfelelő,a személyzet jó.
2016. október 2.barátokkal járt itt 45Jól éreztük magunkat, bejártuk a környéket. Kaptunk a csomagban belépőt a demjéni élményfürdőbe, csodás volt. A Thermál szállodával is elégedettek voltunk, jó volt, de nem kiváló. Az étkezések színvonala különböző volt,a választék nem túl nagy. A recepción sokszor nem volt senki. A pincérlány nagyon kedves volt! Egészében meg voltunk elégedve, jövünk még.
2016. június 12.barátokkal járt itt 55 Nagyon tetszett a felújított, modernizált épület! Kicsit messze van a vonattól! A személyzet kedves, segítőkész. Érdekes az egylégterű recepció, étterem, presszó. Nem zavaró! A szobánk kényelmes volt,állandó fecske csiviteléstől hangos. Nagyon szerettem! A wellness csodás, az az úszómedence! A Balaton vize hiányzott!
Állítólag lesz rá megoldás! Siófok gyönyörű, különösen a móló környéke és a víztorony környéke!
2016. június 12.barátokkal járt itt 55Gyönyörű helyen, gyönyörű szálloda! Nagyon tetszett az épület, a berendezés, a környék, a park. Mindenki kedves, segítőkész volt. Az ellátás kitűnő, az ételek változatosak, finomak. AZ étterem csodás. Egyedül a szobánk volt nagyon kicsi, gondolom a kedvezményes árnak köszönhetően! Bejártuk Függőkertet, a környéket, libegőztünk,vasutaztunk. Jövünk máskor is!
2016. május 12.barátokkal járt itt 55Már hazajárunk ebbe a szállodába! Már négyszer voltam itt, de az idén már volt az unokám barátnőjével, a fiam a családdal is. Tetszik a felújítás utáni helyzet. sokkal tágasabb, szebb, jobb. Szeretem e régi épületet, szívesen megyek oda étkezni. Most nagyon jót biliárdoztunk, pin-pongoztunk, csocsóztunk! Eger legjobb szállodája!
2016. május 12.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már harmadszor voltunk itt, mindig kb. ugyanabban az időben. A recepción megismernek, nagyon kedvesek. Imádom a nagy úszómedencét! Bár most szerintem hideg volt a vize. Az ellátás kiváló, a pincérek előzékenyek, segítő készek,figyelmesek. A reggeli pezsgő a barátnőm kedvence! A hely gyönyörű, sétálni a parton, a mólón csodás. Talán jövőre is ott a helyünk!