2014. június 24.gyerekekkel járt itt 55A szálloda legfőbb érdeme a szomszédos fürdő, a közvetlen átjárás. Gyerekkel voltunk, pótágyon, így nem volt túl sok helyünk a szobában. Az ellátás, a kínálat szolidabb volt, mint egy négycsillagos szállodában, de nagyon finomak, ízletesek voltak az ételek. A személyzet lehetett volna kedvesebb, figyelmesebb. Összességében jól éreztük magunkat, máskor is eljövünk.
2014. május 18.barátokkal járt itt 45 Csomagot vásároltunk úgy, mint a múlt évben. Öt nap, orvosi vizsgálat, öt kezelés,félpanzió, wellness stb. Jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, figyelmes volt, az ételek bőségesek, változatosak, finomak voltak, a masszőrök jók, az úszómedence csodás. De: tavaly nem kellett fizetni a gyógymedencéért, a fürdőköntösért sőt még a déli leves is a csomagban volt!
Tetszett a napi aquafittness, jót asztaliteniszeztünk, jó, hogy volt számítógép.
2014. május 5.barátokkal járt itt 55 Már harmadszor voltunk ebben a szállodában! Nagyon tetszik a kibővített wellness rész. Nagy, világos,több élményforrás, igazán sokkal tágasabb, kényelmesebb. Egyedül a fürdőköntöst hiányoltam, ma már szinte mindenütt térítésmentes szolgáltatás! Viszont igen jó volt a napi vizitorna! A személyzet figyelmes, kedves, segítőkész!
Nagyon szép az étterem, finomak, változatosak, bőségesek az ételek. Jól éreztük magunkat, remélem még jövünk! Mindig találok valami akciót ami nyugdíjasoknak is megfizethető!
2014. április 4.barátokkal járt itt 55 Szép a szálloda, szépek a színei. Nagyon jó helyen van, közel a tó, közel a központ, közel a busz. Tágasak, jól felszereltek a szobák. A wellness rész is jó, úszni is lehet. Nagyon tetszik a helyben készített reggeli, a frissen sütött húsok vacsorára. A személyzet kedves, segítőkész, azonnal megoldja a problémákat.
Az ételek változatosak, finomak voltak, talán gyümölcs lehetne kicsit több. Remélem még jövünk máskor is!
2014. február 15.barátokkal járt itt 45 Már nem először voltunk itt ebédelni társasággal. Nem túl nagy, nem nagyon elegáns, de nagyon barátságos. mindent megtesznek a vendégért, minden kívánságot teljesítenek. gazdag az ételkínálat,mindig van valami külön ajánlat, az adagok hatalmasak, finomak. Nagyon nehezen tudtam választani a sok finomság közül!
A pincérek kedvesek, szolgálatkészek, gyorsan érkezik a friss, finom étel. A környéken dolgozók is kedvelik az éttermet.
2014. február 15.barátokkal járt itt 55 Most voltunk ott három nap! Nagyon- nagyon jó volt. Imádtuk a hatalmas úszómedencét, az élménymedencét. Mindenki igen kedves, segítőkész volt, minden kérést azonnal teljesítettek. Az ételek választéka hatalmas, minden volt mi szem-szájnak ingere. Az ebédet nem tudtuk megenni, annyira bőséges. Maga a szálloda is szép, különösen belül.
Tágas, jól kialakított belső terekkel, barátságos. sok növénnyel. A szoba is kényelmes, jól felszerelt. Remélem, hogy még máskor is el tudunk menni, sikerül valami kedvezményes ajánlatot találni!
2014. január 16.családjával járt itt 55A fiam kedvenc helye. Gyakran jár ide ebédelni, mert nagyon finomak az ételek, gyors a kiszolgálás, udvariasak és az árak is megfelelőek. Már én is kipróbáltam! Így igaz! Különösen a menü ajánlat tetszik. Nagyon barátságos a hely, jól megközelíthető. Sok a törzsvendég, akik rendszeresen járnak ebbe a családias vendéglőbe.
2013. november 23.barátokkal járt itt 55Nagyon szép a szálloda! Jó helyen van. A wellness részleg tökéletes, minden igényt kielégít. Az ellátás szuper, az ételek ízletesek, finomak, változatosak. Tetszett, hogy reggel és este is frissen készült a szemünk előtt egy-egy fogás! A szobánk hatalmas volt, erkélyes. A személyzet udvarias, kedves. Jövünk még! Kár, hogy a fürdőbelépő nem érvényes az élményfürdő részlegbe!
2013. szeptember 26.barátokkal járt itt 55Ma jöttünk haza, nagyon élveztük! Gyönyörű idő volt, a szálloda jó helyen van, szép volt a szoba, ellátás kitűnő, személyzet kedves, figyelmes. sokat fürödtünk, úsztunk, sétáltunk a városban, az Arborétumban, voltunk a csodás Gyógyfürdőben is. A recepción mindenben segítettek, menetrend, fürdőbelépő,tájékoztatás a szállodával kapcsolatban.
2013. június 25.gyerekekkel járt itt 55 Már voltunk többször a szállodában, mindig nagyon jól éreztük magunkat. Igazi gyerekbarát szálloda. Az ellátás kitűnő, az ételek változatosak, ízletesek. Az ágyból is a várat láttuk!
Rengeteget fürödtünk mivel tombolt a kánikula. Nagyon jó helyen van a szálloda, szép a környezet. A lovagi tornát nagyon élvezte a gyerek!
16 fotózott hely / 2 oldalon