2016. szeptember 14., kollégákkal járt itt 45Ma lecsós csirkemellet ettem, előételnek húslevest.
Szokás szerint remekül eltalálták a fűszerezést és az ízesítést,
bár a csirkemell széle itt-ott keményre sült, amit nem tudtam elrágni, de kárpótolt a lecsós lé, a párolt zöldségek és héjában sült krumpli.
A kiszolgálás szokás szerint figyelmes és fürge.
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 35Átlagos kinézetű hely, kicsit kicsinek érzem a befogadókapacitást, de belvárosban nehéz vagy lehetetlen terjeszkedni. Egyik alkalommal a pincér lány morcosnak tűnt, de velünk nem éreztette. Sok féle pizza közül választhatunk, amiket frappáns zenekarok nevével jelöltek. Nagyon kevés a parkoló amit nehéz megközelíteni. Elsődlegesen nem ezt az éttermet ajánlanám de a pizzák ízletesek.
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 55Elegáns étterem igényes felnőtteknek. Minden fa, légkondicionált, vannak beülős sarkok de asztalok is. Kicsi a befogadó kapacitás, nincs szabad téri hely, a parkolója egy hotellel közös ami gyorsan betellik ezzel együtt istenien főz a szakács, a pincér humoros, türelmes, szinte mindent meg tud oldani, figyelmes.
2016. augusztus 18., kollégákkal járt itt 55A Bagolyvárt már gyerekkoromban is gyakran látogattuk, amikor nevelőapám édesanyámnak udvarolt. Utána ugyanitt volt a lagzijuk is. Nagyon hangulatosan dekorált és elképesztően jó a kilátás a teraszról a városra. Évfordulós helyszínnek kiváló. Aki nem helyi lakos az a szomszédos hotelben megszállhat.
2016. január 1.a párjával járt itt 45Én azóta ismerem a helyet, mióta Aladdin volt a neve és csak egy csöpp kis lyuk volt a vendégeknek az étkezésre. Már akkor is szerettem az ételeket. Legalább két évig oda beszéltünk meg találkozó pontot. Sok emlékem fűződik a helyhez.
Különösen ajánlom a Minitálat. Remek a hely fekvése, mert szemben van egy nagy parkolóval és az Árkáddal. Ajánlom mindenkinek!
Daddy
2015. szeptember 29.egyedül járt itt 45Egyetemhez közeli igényes étkezde. Finomak az ételek nem csak az ebéd hanem a reggeli is.
Néha kevés az asztal
2015. szeptember 23.barátokkal járt itt 45Fesztelen hangulatú belyiség és fedett szabadtéri kerttel
Kellemes még a plafonig futó tükör ami nagyítja a tér érzetét. Udvarias és mosolygós a kiszolgálás. Negatívum nem jut eszembe.
2015. június 26.barátokkal járt itt 25 Akár hányszor ellátogattunk oda a barátaimmal, mindig elszámolták magukat a fizetésnél, egyszer előnyünkre, máskor hátrányukra. A pincérek szét voltak csúszva. Egyszer rendeltem vodka-narancsot. Nem szerepelt a koktél lapon és nem az alapanyagok árából számolta ki a pincér, hanem mondott egy összeget és közölte, hogy általában ennyibe kerül.
Mondanom se kell, hogy drágábban jött ki, mint ha az alapanyagokat adjuk össze.