2016. október 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem a várban van, barátnőmmel felmentünk a Szép Bástyához, ahonnan az egész várost látni lehet. Bár a foglalásnál 20 perccel hamarabb érkeztünk, kedvesen fogadtak, maga az étterem igényesen kialakított belső terű. A vacsoránk alatt a Cafe Del Mare szólt, ami történetesen mindkettőnk kedvence.
A felszolgáló udvarias, szolgálatkész volt, és ösztönösen ráérzett mindkettőnk borízlésére (rozé, ill. Thummererék Vili Papája). Kedvesem isteni grillezett gomolyát evett, én pedig egy 'rare' szürkemarha steak-et, egy csodálatos tálon, amin pl. lila répa chips is volt. Elképesztően ízletes és épp jól volt átsütve! Azt mondták, pár nap múlva új étlapjuk lesz, és mivel Angus marha is szerepel rajta, december elejére be is foglaltuk magunkat. A vacsora végén kértünk egy-egy capuccino-t, a pincér javaslatára kedvesem mandulás, én sütőtökös ízesítéssel - eszméletlen finom volt! Csodálatos randi egy mesés nővel, romantikus hangulatban, tökéletes ételekkel és káprázatos italokkal!