2018. február 11.családjával járt itt 35 Keresztfiam diplomaosztó ebédjére érkeztünk. A kiszolgálás jó, a felszolgáló figyelmes de nem tolakodó,minden kívánságunkat pillanatok alatt teljesítette.
Az ételre nem kellett sokat várni, kétféle leves közül lehetett választani, a hagymaleves forró volt érezni lehetett hogy tejszínnel készült, de sótlan és talán elbírt volna egy kis szerecsendiót, viszont a húslevesben ( amit a felszolgáló hölgy kacsalevesként jelentett) nem volt hús csak zöldség és grízgombóc, jobban illett volna grízgaluska leves elnevezés, langyos volt íztelen és a gombócok sem voltak átfőve. A vegyes sültes tálak összességében finomak voltak, a grillezett camemberthez kaptunk egy csomó áfonyalekvárt, a rántott gombához tartárt nem. A roston csirkemell sajttal, paradicsommal a tetején szintén sótlan,íztelen csakúgy mint a rizs, ami a jázminrizsre kicsit sem hasonlított (vagy nagyon olcsó fajta) a távol keleti ragacsos rizsre hajadzott inkább. A kávé finom. Az étterem berendezése hangulatos, bár a bejáratnál kicsit furán mutatott egy pár fellógatott korcsolya. Lent nincs mosdó, a lépcsőfeljáró szűk, és sok a lépcső. A mosdó elhanyagolt, kis felújításra szorulna:a wc ülőke törött, kopott, az ajtót nem lehet belülről zárni, és egy alapos domestoszos mosás ráférne, volt szappan és kéztörlő is. Mindent összevetve jó kis hely . Egy kis ráfordítással szuper is lehetne. Ha a szakács egy kicsit bátrabban, kreatívabban, fűszerezhetne,ízletesebb lenne az étel. Hogy jövünk -e még? Ha erre járunk, lehet.
2017. június 3.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Május végén,délután 3 körül tértünk be. Nem voltak sokan,gyorsan megkaptuk az italt, ételt is. Szilfa tálat rendeltünk, 2 személyesnek van feltüntetve de ez kész átverés! A töltött hús kb. 3X3cm volt(nevetséges)tudom nem centire mérik az ételt, csak azért így írom, hogy szemléltessem, mivel kép nem készült.
Számomra a kétszemélyes tál attól kétszemélyes, hogy mindenből 2 van rajta. Nem kérdeztem előre. Hiba volt. A karfiol is olyan pici volt, hogy ettől kisebbet már nem is találhatott volna a szakács,gomba,jó barna, látszott hogy nem friss,FÉLBEVÁGVA! tehát még egy egész sem jár a tálra 4850Ft-ért. Kritikán aluli. Tehát a kétszemélyes tálon csak a töltött hús és a karfiol 2 db azt is nagyítóval kell keresni. Nem beszélve arról, hogy a díszítés általában ehető, most is az lett volna,ha nem ropog a homok a fogam alatt a salátalevélen. Házi csalamádét kértünk, meleg volt,( talán hűteni kéne) íztelen, a házihoz semmi köze. A kávé/capuccino viszont egész jó volt. Azért ezt az éttermet választottam mert viszonylag jó vélemények voltak, hát nekünk nagy csalódás. Ha legközelebb Hajdúszoboszlón járunk másik étterembe megyünk az biztos.