2021. április 16.a párjával járt itt 55Nagyon jó vendéglátóhely, mindenkinek tudom ajánlani! A kiszolgálás pazar, az ételek íze remek. A tulajdonosok nagyon barátságosak, közvetlenek Több alkalommal is voltam már náluk! Céges rendezvényekre is kiváló hely! ! ! Az áraik is barátágosak. Aki gy jó helyre vágyik, ne semmi esetre se hagyja ki ezt a kiváló éttermet! A süteményeik is nagyon finomak, ízletesek. :)
2020. november 17., csoporttal járt itt 55A tagyon birtokon még 2020.szeptemberben jártunk, egy hétvégi csoportos kiruccanás kapcsán. Szombat délelőtt kirándultunk és a végcél a Birtok volt! Alig vártuk, hogy odaérjünk-bár addig sem unatkoztunk.Csodás helyeken mentünk keresztül, szőlőlugasok között vezetett az út vége. A kilátás pedig magáért beszél!!!
2020. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Idén augusztus egyik hétvégéjének szombatján épp B. Bogláron nézelődtünk, itt strandoltunk. Késő este keerstünk szálláshelyet, de nehezen találtunk. . . 1 éjszakára még egy panzioba se tudtunk megszállni! Ezért hát kerestünk egy másik helyet, hátha lesz. és lett! A sellő kemping remek helyn van, a móló mellett, nagy területen heylezkedik el.
Nem is olyan drága itt a sátorhely, ugyanis vittünk magunkkal azt is-mondván ebben a "zűrzavaros" időszakban a legjobb egy ilyen kemping. Nem voltak olyan sokan ott,de a környék amugy nyugodt, csendes. Sok külföldivel találkoztunk, amolyan nosztalgiázós "kelet-németek" törzshelye. És a tisztaság is megfelelő volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az iylenfajta helyeket! ! ! :)
2020. május 19.barátokkal járt itt 55Nagyon szép helyen található ez a szépen felújított túristaház/menedékház! Kiváló arra, hogy megpihenjünk egy kiadós hétvégi túra után, de arra is, hogy csak elfogyasszunk eghy remek ebédet a kirándulásunk után. Többször is jártam már itt és mindig lenyűgöz a táj szépsége. . . ráadásul nincs iy olyan messze Budapest-től. :)
2020. március 18.a párjával járt itt 55Nagyon szép helyen található a hotel, több alkalommal is jártam már it. A kiszolgálás pazar, az árak elfogadhatók! A fürdő közelsége is sokat számít. :)Sokkal szebben néz ki most, mint amikor utoljára voltam itt. Több mindent átalakitottak, a kiszolgálás is gyorsabb. És a programlehetőségek is bővültek. Egyszoval, érdemes ide még többször eljönni!
2020. január 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda nagyon szép helyen található. Az árak is barátiak, megfelelőek a szolgáltatások és a személyzet is barátságos! Budapesttől sincs túl messze- autópályán könnyen megközelíthető. Ajánlani tudom házasoknak, pároknak, baráti társaságoknak. Konferenciahelyszinnek is kitűnően megfelel! ! ! Mi már nem először jöttünk ide és eddig sosem csalódtunk benne! ! ! :)
2019. június 28.a párjával járt itt 15 A szálláshely Miskolctapolcán, közel a barlangfürdőhöz található. Ehhez képest maga a szállás elég gyatra. A szobák koszosak, a személyzet nem eléggé udvarias, a wellness szolgáltatás nem teljes és máshogy állnak a vendégeket. A kaja megfelelö-bár lehetne nagyobb választék,föleg a reggeli svédasztalnál!
Este 10h után csak az éjszakai recepciós enged vissza vagy ki a városba-ha éppen nem alszik. . . egyszóval,szoci körülmények a mai modern korban:( A zuhanyzóban és a légkondicionáló van lévő gombákról nem is beszélve mm
2019. június 22.a párjával járt itt 55 A panzió Esztergom egyik legnyugodtabb szegletében található. Egész nap csendes-mg napközben is. Már 2. alkalommal jártunk itt- annyira megkedveltük! A tulajdonos és családja nagyon kedvesek, mindenben segítenek. Innen a belváros könnyen elérhető, több irányba is lehet menni sétálni vagy akár le lehet menni a Duna-partra is.
Több éjszakát érdemes itt eltölteni,annyira nyugatató érzés annak, aki távol akar lenni a város zajaitól. És nincs is meszse Budapesttől. A Duna-kanyar pedig a maga szépségével igazán lenyűgöző! ! ! :))
2019. május 23.a párjával járt itt 55A környék és a hely meseszép! ennél nyugodtabb, békésebb helyt el sem tudnék képzelni. Alig vártuk, hogy ide eljöjjünk a párommal! Nem elég itt 1 hétvégét eltölteni, több nap is kevés lenne. . . annyira feltöltődik az ember, ha ide eljön! ! ! Csodás, nagy területű park, üde, friss levegő, csodás környezet. Egyszóval: eg olyan hely, ahova mindn emberi lélek elvágyik! :)
2019. március 24.a párjával járt itt 55Az étterem a VI. ker. -ben van, az Andrássy útnál. Kissé nehéz a parkolás a környéken, de a hangulat lenyűgöző! Kár, hogy ennyire el van dugva. . . az ételek kitűnőek, az italok is, vacsora közben igazi cigány-zene szól. :)) A konyha remek, az adagok megfelelőek. A kiszolgálás talán lehetne kicsit barátságosabb(kedvesebb), de igy jól tudja magát itt érezni az ember. Mindenkinek legalább egy alkalommal ki kell próbálnia! ! !
14 fotózott hely / 2 oldalon