2019. február 21.a párjával járt itt 55 A kávézó nagyon csendes, nyugodt helyen található, könnyű megtalálni. A környéket nemrég felujitották- a Corvinus egyetemhez való közelsége miatt bárki betérhet ide! Meglepődtzünk, amikor régi tárgyakat láttunk kiállítva a másik helyiségben. Romantikus helynek kitűnő, a kiszolgálás is pazar!
Kellemes meglepetés volt számunkra, hogy Valentin-napon kevesen voltak itt, igy a nyugalom adott volt.
2019. január 22.a párjával járt itt 55Gyulán rég voltunk. Nagyon szép város, érdemes akár minden évben elmenni oda! Hónapok óta terveztük ezt a hétvégét. Nagyon jó a szállás, kényelmesek a szobák, udvarias a személyzet. Az étteremből látszik a fürdő is,csodaszép a kilátás! ! ! Remek programokat ajánlanak a környéken, de amugy is lehet szervezni önmagunknak is. Sokkal jobban éreztük most magunkat, mint évekkel ezelőtt.
2018. október 24.a párjával járt itt 55 Komáromban én többször is jártam már. kezdetben még csak ismerkedtem a várossal. . . de azóta több alkalommal is csak jó tapasztalataim voltak! Szép helyen van, nem messze Budapesttől és az emberek is barátságosak, a szállások ára sem túl magas! ! ! A párommal nemrég jártunk ott és egy kellemes hétvégét töltöttünk el kettesben.
Csupa jó emlékkel tértünk onnan vissza, biztos,hogy visszatérünk még ide. :)
2018. szeptember 24.a párjával járt itt 55Gyulán már rég voltam. . . ezért is szerettem volna ide elmenni a Kedvesemmel. Az egyik legszebb város K-Mo. -on! ! ! A szálloda tökéletes volt, az ellátás annál jobb, a fürdő pedig csodálatos. Remek alkalom fiatal és idősebb pároknak a kikapcsolódásra,lazításra! ! ! A személyzet rendkivül barátságos, az árak barátiak,kedvezőek. Biztos,hogy ide vissza fogunk térni-még minimum 1 alkalommal! :)
2018. augusztus 23.családjával járt itt 55A zétterem Mártélyon található, a Tisza egyik holtágánál. Nemrég óta felújították, rendbe tették és normális strandot is kialakítottak! Régóta járunk ide, minden évben itt tartjuk a családi Találkozókat. Az ételek magyarosan vannak elkészítve, a kiszolgálás remek! A környéken remek kirándulási més csónakázási lehetőségek vannak! A holt-ág rendkívül hosszan nyulik el.
2018. augusztus 16.a párjával járt itt 55A szálláshely az ország egyik legcsodálatosatóbb, legszebb városában található- közel a várhoz. Régebbens okat jártunk erre, szeretem a várakat- szeretek ott bóklászni, csodálatos a várból a kilátás a környző tájra és legfőképpena Balatonra! ! ! Egy koncert miatt jöttünk ide és 1 napot megszálltunk itt-és megérte. Tökéletes nyugalom,profi kiszolhgálás, remek ételek és jó hangulat. :)
2018. július 17.családjával járt itt 55 Pityerszerre évek óta járok. Nem messzi innen található a nyaralónk, ahova szinte minden hónapban lemegyünk! Minden alkalommal elsétálunk ide,mivel nem nagy távolság és rendkivül gyönyörű hely! ! ! Erdőn keresztül vezet az út, csodaszép kilátással.
Érdemes mindenkinek végigmennie ezen az erdei sétányon:) Sok szép fát, virágot, mezőket látni itt és nem ritkán turistákkal is találkozni lehet. Kutyásoknak pedig különösen ajánlott hely! ! !
2018. április 24.barátokkal járt itt 55A szállás nagyon szép helyen található! Sok turista, küldölfi vendég megfordul itt. . . nem véletlenül. A kiszolgálás remek, a személyzet különösen barátságos! A barátaimnak is nagyon tetszett, főleg, hogy a kutyájukkal sokat sétálhattak a környéken. Kőszeget amugy is szeretem, többször jártam már ebben a csodaszép városban. Szívesen jönnék ide többször is. Megéri az árát! ! !
2018. április 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szentendrét nagyon szeretem. Egyrészt, mert közel van Budapesthez, másrészt, mert gyönyörű város. Főleg az óvárosi része, de a Duna-parton is sokszor sétáltam már. Tavaly megszálltunk párommal ebben a panzióban, mert több napot szerettünk volna ott eltölteni. Nem lehet betelni az ottani látvánnyal! ! ! Szívem szerint átköltöznék oda- ha lenne rá lehetőségem :)
Kellemes kikapcsolódás egy csodaszép helyen! -
Curry House Budapest
2018. január 18.a párjával járt itt 55Az étterem nagyon szép helyen van, aXII. kerületben, a fogas mellett. Könnyű megközelíteni és megtalálni. Általában tele van az étterem- a kiszolgálás, a barátságos árak és a kényelem miatt! Ezért érdemes asztalt foglaltatni jó előre. Családoknak is kitűnő hely! ! ! Én már több alkalommal is jártam itt- először egy baráti társasággal. A személyzet udvarias, kellemes zene szól az étkezés alatt.
14 fotózott hely / 2 oldalon