2013. április 30.családjával járt itt 55A családommal sikerült ebben az étteremben egy finom ebédet elfogyasztanom. Önkiszolgáló étterem, de széles ételválasztékkal. A kedvenc ételemet, rakott káposztát ettem itt. Figyelmes pincérek, gyorsaság, jó hangulat jellemzi a helyet. Bármikor szívesen visszamennék ide étkezni, akár családdal, vagy barátokkal. A város is csodaszép, és jó megközelítésű helyen van z étterem.
2013. április 25.családjával járt itt 55Lakodalomban voltam itt. Nekem nagyon ízlettek az ételek. Többféle menüből választhattunk. Borzasztóan finom volt a lazac. Már az előétel önmagában annyira finom volt, ha nem lett volna más, már akkor elégedetten távoztam volna. Kellemes kubai zenekar szórakoztatott minket. Kint fűtötték a teraszt lámpákkal, így a hideg idő ellenére is jó volt levegőzni. Ajánlom bátran.
2013. április 25.gyerekekkel járt itt 55 Kisfiam születésnapját ünnepeltük itt a családdal. Igazán rugalmas személyzet, mivel egy órával az ebéd előtt foglaltunk asztalt, és még tortát is tudtak adni az ünnepeltnek. Bőséges svédasztalos ellátás. Annyit ehetsz és ihatsz, amennyi belédfér. Itt nem csalódtunk. Remélem még eljutok ide, mert minden fogás ízlett.
Az előételek is. Helyben is lehet süttetni nyers alapanyagból. Még zenés köszöntéssel is kedveskedtek.
2013. április 25.a párjával járt itt 35Ismerősünk ajánlotta nekünk a helyet. Az én ételem finom volt, de semmi extra, a férjem által választott étel viszont nem is hasonlított arra, amire kellett volna. Valami zsíros húst kapott. Így kicsit csalódottak voltunk. A hangulat viszont jó volt, mert helyes kerthelyiség, kellemes zenével. Én visszatérnék szívesen és ajénlani is merem. A választék is széles.
2013. április 25., kollégákkal járt itt 45Szállóvendégként élveztem az étterem vendéglátását. Az étterem látszólag nagy forgalmat bonyolít. Sok az egy éjszakára megszálló, átutazó vendég. Gasztronómiáját tekintve finoman főznek, de semmi extra. Reggelire meleg ételeket is feltálalnak. Elég tágas étterem, így kiválóan alkalmas rendezvények megtartására. És jól megközelíthető helyen van. Ajánlom!
2013. április 25., kollégákkal járt itt 45 A munkahelyem itt szállásolt el. Kellemes hotel, leszámítva a recepciósokat. Megérkezésünkkor volt egy kis félreértés, de nem a hotel hibájából. Sajnos a későbbiekben érzékeltették, hogy mi "munkások" vagyunk, nem kezeltek egyformán a szimpla hotelvendégekkel. Az egyik recepcs hölgy szinte kidobott a hotelből minket, pedig még érvényes volt a foglalásunk.
A szoba viszont nagyon kényelmes, a fürdőszoba is szép tiszta. Az ellátás is jó volt.
2013. április 25., kollégákkal járt itt 45A munkahelyem itt szállásolt el. Nekem pozitív tapasztalataim vannak a hotellel kapcsolatban, annak ellenére, hogy nem egy fényűző hely. Tiszta, tágas szobák. A reggelit helyben kínálták, nem volt nagy választék, de mindig elég volt. A személyzet figyelmes. Jó érzés volt itt lakni. Szerintem jó az ár/érték aránya is. Jó a megközelíthetősége. Bátran ajánlom!
2013. április 25.a párjával járt itt 35Lakodalomban voltunk ebben a hotelben, pontosabban az éttermében. Aztán utána foglaltunk itt szobát. Átlagos hotelnek mondanám, semmi extra nem volt a szobában. A wellness-részleg olyan leéltnek tűnt. A szauna teljesen zsúfolt volt. A kinti medencét ki sem próbáltuk, mert belefagytunk volna. Más időben, más alkalomból biztos másmilyen. Az ételei fogyaszhatóak, de semmi extra.
2013. április 25.a párjával járt itt 55Magyarországon talán egyedülálló ez a hotel. A férjemmel imádjuk az ilyen helyeket, ahol a folyosón is a finom füstölő illata terjeng. Nagyon hangulatos! A szőnyegek, a berendezések fantasztikusan keleties. Nagyon kellemes a wellness-részleg kialakítása is. A személyzet figyelmes, készséges. Remek kávézó, finom ételek, kényelmes szobák. Szívből ajánlom mindenkinek!
2013. április 24.családjával járt itt 55 Mint törzsvendégek nagyon jól ismerem a hotelt, és az éttermet. Előszeretettel térünk vissza minden januárban megünnepelni a szülinapomat. Szerencsére ez az időszak egybe esik a törzsvendégeknek 50%-os áron foglalható csomaggal. Így nagyon megéri, mivel teljes áron kicsit borsos. Amit imádunk benne, hogy a termálvízben ki lehet úszni szabad ég alá.
Nekem ez a hely olyan "téli", akkor élvezem igazán. A szoba nagyon kényelmes. Nyugodt hely, itt nem zavar senki. És méreténél fogva családias. A lipóti pékség finomságaival bőven ellátnak az étkezésel alkalmával. Mindig kitesznek magukért, még ha kevés a vendég, akkor is.