2013. április 24.a párjával járt itt 45 Inkább sörözni szoktunk az étterem teraszára leülni, de már ételt is fogyasztottunk is. Egy gyönyörű helyen, Győr történelmi, barokk belvárosában kapott helyet az étterem, a Kreszta ház maga műemlék. Ide mindig élmény beülni egy kicsit, magunkba szívni a hely szellemét.
Az étlapon sok és változatos fogások közül válogathat a megéhező turista és városlakó egyaránt.
2013. április 24.a párjával járt itt 35 Egy termékbemutatón sikerült itt vacsoráznom. Lehet, hogy ez alapján nehéz megítélnem az éttermet, de amit el tudok mondani róla, hogy nagyon szép, festői környezetben fekszik a vizek városában. Egy finom marhapörköltet fogyasztottam el, savanyúsággal. Minden ízlett. A személyzet is udvarias volt, figyelmes.
Tartanak itt esküvőket, nagy udvara alkalmas szabadtéri rendezvények megtartására is.
2013. április 23.a párjával járt itt 55Patinás hotel patinás étterme. Kiváló, francia jellegű konyha. Belga sörök nagy választéka. Szép kilátás a belvárosra, illetve a Városházára. Széles ételválaszték. Az ételek nagyon finomak, bár az adagok nem olyan nagyon, de csodálatosan, esztétikusan vannak tálalva. Mindig finomat ettem és ittam. Az étterem nem túl olcsó, de nem is megfizethetetlen. Ajánlom!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Ha szeretsz kézzel enni, itt a helyed! Kellemes kis győri étterem, remek konyhával, ízléses környezetben. Az étterem már önmagában kuriózum,mivel ehetsz kézzel, amihez társul a jó gasztronómia. Széles ételválaszték, középkori hangulat. Finom borok, desszertek. Mindenkinek ajánlani tudom. Jó megközelíthetőség. Biztosan nagy forgalmat bonyolít, mert jó! Ajánlom!
2013. április 23., kollégákkal járt itt 55Kellemes kis győri étterem, remek konyhával, ízléses környezetben. A pincében kialakított étterem már önmagában kuriózum, amihez társul a jó gasztronómia. Széles ételválaszték, hétköznapokon menüzni is lehet. Finom borok, desszertek. Mindenkinek ajánlani tudom. Jó megközelíthetőség (belváros), biztosan nagy forgalmat bonyolít, mert jó! Ajánlom!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Kellemes helyen lévő, szép, tágas étterem, remek ízvilággal. Mind kint, mind bent nagy élmény itt elfogyasztani egy finom ételt. Még csak egyszer-kétszer ettem ott, de nem csalódtam. Közel van a strandhoz, szemben a Radó-sétánnyal, így kiváló a fekvése. Bőséges választék az étlapon. Itt mindenki ehet egy jót. Ínyenceknek is ajánlom! A sörök is kitűnőek!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Szállodai vendégként étkeztem ebben az étteremben. Svédasztal volt, nem túl nagy, de mindent kielégítő választékkal. A vacsinál a kapor domináns volt minden ételben. Addig nem szerettem, de ott nagyon ízlett és megszerettem a kapros ételeket. A desszertek is nagyon-nagyon finomak voltak. A kisfiam mindig teleette magát, legyen az szó rántott husiról, vagy sütiről.
2013. április 23.családjával járt itt 45Családdal gyakran járunk ide ebédelni. Finom, házias ízek, gyors kiszolgálás. A helyre rászorul a felújítás, ami úgy tudom mostanában meg is fog történni. Ezt és legutóbb a fűtés hiányát leszámítva ajánlom, mert jól főznek és nagy adagokat adnak!
Élőzene is volt legutóbbi ott jártunkkor. A gyerekek is mindig jól érzik magukat. A személyzet rendkínül készséges.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Ebbe a hotelbe a Balaton közelsége és a szép kilátás miatt foglaltunk helyet. A kilátással nem is lett volna gond, viszont a szoba nekem szűkös volt, és iszonyatosan hiányzott az erkély, vagy legalább egy nem csak bukóra nyitható ablak. A strand megközelítése gyerekkel nem a legkellemesebb, át a felüljárón.
Viszont a rekkenő hőségben nagyon jó volt csobbanni a hotel jéghideg vízű medencéjében. Amúgy a wellnesse elég kicsit. Az ellátás tökéletes volt.
2013. április 23.családjával járt itt 55Családdal töltöttünk itt pár éjszakát. Átlagos hotel, de abban a kategóriában minden elvárásnak megfelelő. Nem drága, és ahhoz képest tiszta, jó az ellátás és még wellness-részlege is van. Utóbbi elég light-os, de ide inkább kirándulni jöjjön az ember. Én csodásan éreztem magam, szuper volt a szoba is. Ajánlom!