2015. december 29.a párjával járt itt 35 De nem is túl jó. Többször laktam már ebben a hotelben Kecskeméten és igazán sosem hagy bennem mély nyomot. Alapvetően rendben van minden, de valami mindig hiányzik. A reggelinél elfogyott a rántotta és amikor Ham and Eggs-et kértem a felszolgáló grimaszolt egyet, viszont mégis megoldotta.
A fürdőszobánkban nem folyt le a tusoló lefolyója, a mosdókagyló pedig el volt repedve. Hiába húztuk be a sötétítőfüggönyt mégis szinte nappali világosság volt az utcai lámpák fényereje miatt, az ágyk viszont nagyon kényelmesek voltak. Nem rossz, de nem is jó. . .
2015. december 12., kollégákkal járt itt 45 Második alkalommal jártam a szállodában egy-egy céges rendezvényen és a két rendezvény között eltelt egy év alatt sokat javult a szálloda. Nem mondom, hogy már minden tökéletes, de a szobákban és az épületben tisztaság és rend van. A vezetés mindent megtesz a szálloda színvonalának emelése érdekében, de nincs könnyű helyzetben.
Remélhetőleg ez a helyzet a közeljövőben tovább fog javulni és hamarosan visszanyeri ez a gyönyörű épület a régi pompáját. A szolgáltatásokkal és a személyzettel meg voltunk elégedve, az ételek finomak. A wellness részlegről nem tudok nyilatkozni, mert arra egyik alkalommal sem maradt időnk.
2015. december 9.a párjával járt itt 45 A személyzet kimondottan udvarias, a szálloda kellemes és a szoba kényelmes volt. A wellness részlegben a medence elég nagy és kellemesen meleg benne a víz. A jakuzziba nem nagyon volt kedvem bemenni, mert az elég kicsi és már 4 ember is eléggé összeszorulva fér el benne. A szauna részleg a gőzfürdő kivételével kicsi, de kellemes.
A konyhát és az éttermet külön kiemelném, nagyon jól főznek és figyelmes a kiszolgálás. Hiba talán az volt, hogy ugyan 10 óráig van reggeliztetés, de a 1/4 10-kor elfogyott kolbászos rántottát kérésem ellenére sem töltötték már fel 10 óráig. Kár, hogy az ottlétünk alatt egy porszívó folyamatosan a lépcsőházban pihent és nagyon nagy hiba, hogy a szobákban és a folyosókon is a villanyégők nagy része ki van égve és nem cserélik ki őket. Nem sok hiányzik ahhoz, hogy minden kiváló legyen!
2015. július 15.családjával járt itt 55 Azért szeretem az olasz konyhát, mert egyszerű és jó! Persze, csak ha jól csinálják, és ez az a hely, ahol nagyon jól csinálják! Gyakran járok ide, mert nagyon finomak az ételek és az étterem hangulatos. Van egy kicsi terasza, ami a Szent István körútra nyílik. Sajnos nyáron a belső részekben, és különösen a galérián nagyon meleg van.
Valószínűleg ez a meleg kissé megviseli a fiatal felszolgáló hölgyeket is, ami miatt némelyikük kicsit türelmetlenebb a vendégekkel, de ez nem von le semmit sem az étterem értékeiből.
2015. július 13., üzleti partnerrel járt itt 55 Ezt a helyet nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki igazán finom magyaros ételekre vágyik. Több alkalommal jártam itt barátokkal és üzleti partnerekkel is, de még sosem csalódtam benne. Az ételek ízletesek, a borok választéka bőséges, a felszolgálás udvarias.
Külföldi partnereim nagyon szeretik az itt készült vegyestálat, amely bőséges és mindenki megtalálja rajta az ízlésének megfelelő finomságokat. Tettem is fel róla egy fényképet.
2015. július 9., üzleti partnerrel járt itt 45 Kellemes szálloda, szépen felújított szobákkal. Amennyiben valaki szeretné Kecskemétet megismerni, ez a szálloda a tökéletes választás, mert Kecskemét főterén helyezkedik el. A reggeli bőséges és finom, a szálloda étterme viszont egy ablaktalan belső helyiségben található és vacsoraidőben elég üres, de az ételek finomak.
A wellness rész elég kicsi. Reggelenként nem kell a személyzettől ébresztést kérni, mert a szomszédban lévő templomok gondoskodnak erről.
2015. július 9.családjával járt itt 35 Korábban gyakori vendégek voltunk ebben a szállodában, de mostanában már csak a közelsége miatt jövünk ide néhányszor. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, ugyan a közvetlen környezetében nem sok minden van. A dunai panoráma felülmúlhatatlan. A szobák kényelmesek és tiszták, de az étterem kínálata sokat romlott, szegényesnek mondható.
Sajnos a vendégkör is nagyon felhígult, többször találkoztunk olyanokkal, akik szándékosan provokálták a többi vendéget és a személyzet nem segített megoldani a kialakult konfliktust. Jó lenne, ha a szálloda vezetése komolyan venné az itt megfogalmazott kritikákat!
2015. július 9.barátokkal járt itt 55 Az étterem kellemes környezetben, közvetlenül a Duna parton fekszik. Nagy terasza és hangulatosan berendezett belső éttermi része van. Az ételek választéka elég nagy, minőségük kiváló. Közepesen nagy adagokat szolgálnak fel, egy előétellel és egy főétellel bőségesen jól lehet lakni. A felszolgálás udvarias és szolgálatkész.
Az árak színvonala nem alacsony, de megfelel a hely színvonalának. Ínyenceknek bátran ajánlom.
2015. július 7.barátokkal járt itt 55Gyakori vendég vagyok ebben az étteremben, mert nagyon jó a hely. Ha finom ételekre vágysz és szereted a jó belga söröket, akkor ezt a helyet meleg szívvel tudom ajánlani. Nagyon korrekt a kiszolgálás, segítőkészek és udvariasak a felszolgálók. A konyhában profi szakácsok dolgoznak, ami már az étlapról is látszik és amit a felszolgált ételek minősége is tanúsít. Budapest egyik legkiválóbb étterme!
2015. július 7.barátokkal járt itt 55 Egy tökéletes szálloda, jól képzett, udvarias személyzettel és kiváló adottságokkal. Ide mindig szívesen megyünk és még sosem csalódtunk benne. Már többször itt is Szilvesztereztünk, de mindig nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló a konyhája, bőséges az ételválaszték, kedves és figyelmes a kiszolgálás.
Ezt a szállodát nyugodt szívvel tudjuk ajánlani egy igazi kikapcsolódásra vágyó, ínyenc utazónak.