2014. január 22.a párjával járt itt 45 Gyönyörű hely, különleges étterem, kedves kiszolgálás. A kilátás pedig egyszerűen páratlan, egyedül a parkolás az ami kicsit problémás; nehezen vagy drágán oldható csak meg. Aki viszont szeretne egy romantikus kellemes estét tölteni Párjával vagy bemutatni Budapest elegáns arcát egy külföldi vendégének, azoknak bátran ajánlom.
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik, de ezért az élményért nem esik rosszul az embernek a zsebébe nyúlni. Exkluzív, kulináris élmény Budapest tetején!
2014. január 21.barátokkal járt itt 45Finom, gyors és nagy adagok. Ugyan gyros szempontjából ízre persze vannak tőle finomabb vagy különlegesebb török éttermek, de aki siet, de mégis szeretne jól lakni, azoknak a Szeráj egy nagyon jó választás! A kiszolgálás nagyon hektikus, vannak nagyon szimpatikus és kedves kiszolgálók, vannak azonban olyanok, akiken látszik, hogy utálják a munkájukat.
2014. január 21.barátokkal járt itt 55 Barátokkal ültünk be ide és először egy kicsit meg is ijedtem, hogy egy jobb étel elfogyasztása után, maradhatunk mosogatni! Azonban pozitívan csalódtam, mert nem voltak rettenetesen elszállt árak. Az ételek nagyon finomak és elegendőek voltak és kedves volt a kiszolgálás is, bár az talán kicsit lassú volt, de hát szinte tele volt az étterem.
Szóval aki megengedhet magának egy kis flancolást, az nyugodtan egyen itt egy jót, mert nem fog csalódni!
2014. január 21.barátokkal járt itt 55 Az egyik kedvenc helyem a Cserpes Tejivó! Igaz, sajnos vagy nem, de nem csak nekem, így mindig nagyon nagy tömeggel találkozhat itt az ember. Ezért néha elég kellemetlen, hogy ácsorogni kell, mire az ember ülőhelyet talál. Viszont az ár-érték arány nagyon szimpatikus, finomak és egészségesek az ételek és kedves a kiszolgálás!
Én abszolult Cserpes-fan vagyok, legyen szó Tejivóról, Trudiról vagy joghurtról.
2014. január 21., kollégákkal járt itt 45Ugyan nem ettem itt, csak egy hosszabb megbeszélésre és teázásra ültem be néhány Kollégámmal, ennek ellenére nagyon szimpatikus hely. Tea kínálatból is nagy és színvonalas a választék, de engem leginkább a hely hangulata fogott meg, ami kellemes, csöndes és különleges. Megbeszélésekre és barátnői csacsogásra is kifejezetten ajánlani tudom Mindenkinek!
2014. január 21.barátokkal járt itt 45Gyors, finom és tartalmas. Árban ugyan nem olcsó, mégis, aki szereti a tésztákat és az olasz konyhát, az itt nem fog csalódni. Megemlíteném, hogy amellett, hogy nagyon finomak az ételek és kedves a kiszolgálás, nagyon kellemes az egész miliője a helynek, "gyors étteremhez" képest meg pláne! Jó szívvel ajánlom bárkinek!
2014. január 21., csoporttal járt itt 45Ha valaki olcsó, de tiszta, rendes szállásra vágyik, ami közel van az Egyetemhez, nincs messze Tapolcától és a belváros sem megközelíthetetlen - akkor ez a legjobb választás! Egyszerű, de kellemes, tiszta, rendes, kényelmes és nagyon kulturált. Mi az esküvőnk után itt szállásoltunk el a vendégeinket és mindenki maradéktalanul elégedett volt! :)
2014. január 16.barátokkal járt itt 55 Miskolc belvárosához közel, mégis a csendesebb kertvárosi hangulatban található a Lévay Villa Panzió. A név eleve kissé megtévesztő, mert színvonalban sokkal több, mint amit a Panzió szó alatt értünk. Külcsínben igen kellemes, jó minőségű és harmonikus az összhang, mégis nagyon családias és barátságos.
A személyzet nagyon figyelmes és előzékeny. Bár árban nem olcsó kategóriás, de ilyen szállásért érdemes! Aki pár napot tölt Miskolcon, azoknak jó szívvel ajánlom a helyet!
2013. november 19.családjával járt itt 55Bár nem a belváros szívében van, de attól nem is messze - ennek ellenére érdemes helyet foglalni, mert gyakran van majdnem teltház. Kocsival a parkolás nem mindig könnyen megoldható, mégis szerintem érdemes betérni! A hely nagyon hangulatos, finomak az ételek, figyelmes és gyors a kiszolgálás. Árban nem olcsó, viszont az adagok és az ízek miatt korrektnek nevezhető.
2013. október 21.a párjával járt itt 35Maga a környezet nem, viszont a Hotel Balneo nagyon tetszett Zsóri fürdőn. Finom volt az étel, kellemes hangulatú a wellnes rész és kedves a kiszolgálás. Aki pihenni és fürdőzni megy, azoknak jó szívvel ajánlom, ám aki szeret kicsit jönni-menni, kirándulni, partizgatni, azoknak Mezőkövesd szerintem nem a legoptimálisabb választás.