2014. május 27.a párjával járt itt 15 Szombaton egy vacsorára tértünk be a feleségemmel. Az étterem elődjét már ismertük, gondoltuk teszünk egy próbát. Hosszas ücsörgés után érkezett a felszolgáló akinek sajnos az arcára volt írva az egész napos rohangálas (gondoltam magamban, mivel aznap rendezvény volt a téren ezer emberrel) okozta kimerültség.
Egy rövid egyeztetést követően megérkezett a kért italunk kifogástalanul, majd jóval több időre rá az étwlwk is amelyek már várhattak ránk a konyhában, ugyanis langyosak voltak. Unott "jótvágy" után örömmel konstatáltuk, hogy legalább ízben stimmelnek a dolgok. Aztán kísérlet egy gyors desszertre ami hamar kiért viszont az asztalon is maradt mivel kissé savanyú volt. . . Kárpótolt a fantasztikus koncert és a hideg italok. Borravalót ennek ellenére mégis adtam, hiszen úgy gondoltam, nem minden esetben a felszolgáló okolható a túlterheltség miatt (bízva abban, hogy meg is kapják. . . ). Hatékonyabb munkabeosztással elősegíthető lenne a jobb teljesítmény elérése.
2014. május 26.a párjával járt itt 45 Szombaton délben érkeztünk a feleségemmel egy kellemes ebéd reményében. Mosolygó életvidám felszolgáló mutatta az asztalunkat. Mint visszatérő vendégekre, talán emlékezett is ránk. Az ételek szokás szerint hamar elkészültek és a minőségük is a tökéletesség felső határát súrolták.
Nagyon szeretjük ezt az éttermet az állandó jó minőség miatt, szeretünk ide járni! Köszönjük!