2019. január 22.a párjával járt itt 45 -külsőleg egy hangulatos hely, szép és kulturált környezet és nagy parkoló! - A belső is kellemes érzést ad a maga régi idők hangulatával. Az asztal szépen előkészítve , terítő, fűszertartó illik a hely jelegéhez és minden harmóniában van. -A kiszolgálás (zárás előtt értünk oda) kedves barátságos és pont elég!
- Az étel rakott csülök cserépedényben tálalva , nagyon jól nézet ki és ízre is finom , ínyenc volt! A mennyiség számomra bőven elég volt. Párom velőscsirkemellet evet az is gusztusosan volt tálalva és ízre is fonom volt! A rendelés rövid időn belül érkezett. A minőség, bőség harmóniában volt! -Az ár meglepett mert kevésnek találtam ha összegezzük a helyet! A 2 étel és 2 üdítő 5,400ft volt ez szerintem maximálisan elfogadható!
2017. november 18.a párjával járt itt 55 A párommal elmentünk egyik este vacsorázni , mert már voltunk itt és tetszett . Az biztos most se csalódtunk, sőt! A pincérek ajtóval szemben várták a vendégeket és nagyon udvarias segítettek helyet választani, majd mindenben rendelkezésünkre álltak.
A kérdés ilyenkor felmerül az emberben mennyibe fog ez nekünk kerülni, de mivel voltunk már itt tudtuk semmivel sem többe mint máshol ahol pocsék volt a kaja és pincér megfeledkezett rólunk stb. A rendelésnél is segített a pincér és nem sürgettek minket, nem is ragoznám tovább 5/5. A hely nagyon hangulatos, dizájnos és elegáns! A teríték , tányér, étkészlet illik a helyhez 5/5. A rendelt étel ízre, mennyiségre és minőségre is tökéletes 5/5. Az ár 2 fő 2 csésze leves, 1 vegyestál 2 személyre , 1db üveges cola, 3dl rostos és 1 kávé 7200 ft ami teljesen elfogadható, sőt! Azért írtam itt nincs de, mert nem tudtam semmire se azt mondani de ez lehetett volna ilyen vagy bármi
2017. augusztus 11.családjával járt itt 45 Betértünk négyen ebédelni ismeretlenül az utca emberének ajánlására. A hely kívülről átlagos , de a terasz rész szuper és hangulatos. A pincér azonnal jött és helyet ajánlott , még az asztalt is kijjebb húzta mert ért volna minket a nap és bitang meleg volt. Az italt egyből fel is vette, majd időben érkezett simán volt időnk választani.
Az étlap bőséges , mindent meg lehet találni. A választás Horváth tálra eset ami 2 személyes , de inkább három vagy 4 hölgynek is elég. A rajta lévő húsok (7 szelet, cigány, szezámmagos és sajtos)) ízletesek és finomak voltak, köret is bőven elég volt ár (3600ft) A többiek natur húst ettek és az is finom volt . A fizetésnél lepődtünk meg mert 4 fő 4*0,5l limo és egy húsleves 8600ft! ! ! ! panaszra nem volt okunk!
2017. február 17.a párjával járt itt 35 A hely szép, igényes és csendes hely. A helyről sokat hallottunk , gondoltuk benézünk. A kiszolgálás gyors és udvarias, de azért egy kis bökkenő volt mert a pincér először csak dúdolta majd énekelte a zenét ami szólt és sajnos ezt miközben rakta le az italunkat ! huuuuu, iszonyatos élmény volt, még most is felcseng a fülemben.
Azt gondoltam szombat van és megy az x factor első selejtezője a tv-ben, de sajnos nem és még többször is lehetett hallani mikor elsétált mellettünk! Az étlap kicsit sovány , nincs túl sok választék ezért pizza mellett döntöttünk ami elfogadható volt!
2017. február 17.a párjával járt itt 15 régen többször voltam itt, de már régóta nem ide jártunk és gondoltuk elmegyünk vacsorázni egy hangulatos kis helyre itt meg már amúgy is régen voltunk! hiba volt! ! ! A pincér kedvesen fogadott bennünket a hely hangulatos minden jól indult.
Az italrendelés után kaptunk egy étlapot (amit a másik asztalról kért el, gondolom ott felejtette) kb 2 perc alatt ott volt az ital, de ennyi idő alatt nem tudtunk dönteni mit is ennénk, de mondta semmi gond, vissza jön 1-2 perc múlva. Az ételt kiválasztottuk, közben körülöttünk mindenki jól lakott , el is vitték a tányérukat (össz. 4 asztalnál voltak 2 pincérre), de velünk senki nem foglalkozott. A 25 percnél jártunk tétlenül mikor gondolkoztunk a távozáson és akkor jött ez a drága ember , de legnagyobb sajnálatunkra csak az étlapokat vitte el, majd 2 perc múlva vissza jött és mondta azt hitte a kollégája felvette a rendelést, mondtuk nem és kértük a számlát! Nem ajánlom ezek után!
2016. december 21.barátokkal járt itt 55 Az étel tökéletes és ízletes , mennyiség bőséges, kiszolgálás a vendégért van, ár teljesen elfogadható! Az éterem szerencsére kutyabarát és amikor megérkeztünk a kutyusnak egyből hozták az edényt vízzel ! A kiszolgálaás nagyon gyors volt pedig tele volt az étterem, a pincérek sokan is voltak felkészülve a tömegre.
A sok pincér ellenére semmi fennakadás nem volt, sőt! A helyet csak ajánlani tudom!
2016. október 20.a párjával járt itt 45 Négy napot töltöttünk el ezen a csodás helyen! -Csodálatos környezet, mókus minden reggel megjelent az ablak előtt, tóban ugráltak a halak - szobák szépek , tiszták és igényesek (lcd tv) , -fürdő igényes, tiszta. -szálloda szép, tiszta - személyzet kedves udvarias, segítőkész, pincérek is, srác kicsit néha túl vicces akar lenni, de belefér.
- wellness télen kicsit kicsi van egy pici medence ami max 4 párnak kényelmes, szauna 4-5 fős ,de igazából nem kellet sorba állni mivel kevesen voltunk. - fitnes terem van, de a gépekre ráférne egy kis karbantartás fútópad még ahogy működik , de a többi nem (bár nem sportolni mentünk) , - Étel: reggeli bőséges, ízletes minden van ami kell és nagyon hangulatos a terítés (sparherten , szuper) vacsora na az a gyenge pont volt! büfé vacsora volt elvileg, de a 3 vacsiból 2 előre gondolás alapján pár dologból lehetett választani és a kv felszámolták és ez kicsit vissza tetsző volt, mert ha már nincs a megbeszélt akkor valahol egyensúlyozni kellett volna! - biciklizni is van lehetőség ami ért fizetni kell ezzel nem is lenne gond, de valami iszonyat biciklik vannak és ennek tükrében érdekes hogy pénzt kérnek érte! ha már vacsora nem a megbeszélt valahogy jóvá tehették volna! A csónakázás ingyenes és nem szabad kihagyni. Billiárd, ping-pong, csocso, darts is van. Teljes pihenésre van lehetőség ajánlom
2016. október 19.a párjával járt itt 25betértünk egy vacsorára , de hiba volt!
étlap nulla, de azért sikerült választani. Az étel kritikán aluli volt és ez párosult a kiszolgálással is. A helyhez illően dödöllét választottunk , de ilyen rossz dödöllét szerintem nem ettem, se íz se mennyiség nem volt . Az tény hogy nem volt drága, de ezért az is drága volt!
Sajnálom,de nem ajánlom!
2016. október 19.családjával járt itt 55többször is megfordultunk itt és minden a legnagyobb rendben volt! Az étlap kicsit elsőre karcsúnak tűnt, de valójában pont elég.
Az ár érték arány teljes egyensúlyban van, de inkább a minőség és mennyiség felé hajlik a mérleg. Az ételek ízletesek és adag nagy viszont az árban nem venni észre!
Kiszolgálás udvarias, segítőkész és gyors!
Csak ajánlani tudom
2016. október 18.barátokkal járt itt 45 A panoráma szép , apartman házak tiszták és jó elrendezésűek , csendes nyugodt hely pihenni vágyóknak teljesen jó. A konyha felszerelt, fürdő hatalmas és igényes! 3 szoba hatalmas előszoba , nappali konyhával. Parkolás is tökéletes. A wellness fő épületben található elvileg reggel 8-tól, de sajnos minden reggel én ébresztettem a recepciót , hogy lassan fél 9 be kellene kapcsolni a szaunát!
(végén már én kapcsoltam. A wellness tisztasága csillagokhoz képest elmarad , de megfelelő. A személyzet kicsit olyan mintha én lennék értük. Vacsorázni Tatára jártunk ahol minden rendben volt! Fitness terem kicsit vicces volt, de van! Ajánlom azoknak akik kikapcsolódni akarnak.