2016. október 18.a párjával járt itt 45sokszor jártam itt azért álltunk meg ismét bátran!
Sajnos kicsit megváltozott a hely! pincér kedves volt , de sajnos az ebéd elég lassacskán érkezett meg és az ízvilág átlagos volt, tipikus tömeg étel. A hely semmi extrát nem mutat igazi arra jársz eszel és mész tovább. A forgalom nagy annak ellenére lassan jön az étel.
A célnak megfelel , de semmi több.
2016. október 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A helyről sokat olvastunk és nem is lehet elmenni mellette! A fogadtatás teljesen baráti, látvány lélegzet elállító nagymamám ízvilágát éreztem a számban mikor beléptünk! Kutyával érkeztünk ami nem volt gond és a pincér még helyet is ajánlott hova üljünk mert kicsit hideg este volt plusz kérdezte hozzon pokrócot .
A választék : minden van ami kell, sört agyag köcsögben hozták ami + pont! Csülköt rendeltem kedvesem valami húsos dolgot! Azt el kell mondani ilyen finom csülköt életemben nem ettem étteremben, de még otthon is büszkén raktam volna az asztalra ha vendégek jönnek! ! ! kedvesem adagja is hatalmas volt és ízletes! teljesen lenyűgöztek! A pincér értünk volt (nem félre érteni) és nem fordítva ami sajnálatos módon balatonon előfordul ha nem németül beszélünk! A kutyának víz tálban alap és még mikor vitte vissza a csontokat kérdezte kutyának esetleg valami? :D
Árak: nem mondom, hogy olcsó , de azt se hogy drága! tihanyban vagyunk és ahhoz képest nem volt drága kicsit sem. A többi étteremben is ilyen árak vannak esetleg kicsit drágábak, de ott vagy ízletes volt(nem ennyire) vagy adag volt nagy, de a kettő együtt nem párosult ! Csak ajánlani tudom
Az első benyomás mindig az érdeklődésnél kezdődik és az határozza meg a továbbiakat! A mi "gondunk" a kutya volt , de amikor Klárinak mondtam hogy van kutyánk azt se kérdezte milyen stb hanem természetesen hozható és vigyorgott ! Azt tudom oldalukon is ott van kutyabarát panzió, de ez nagyon sok helyen ott van aztán jön mindig a "milyen , mekkora "stb.
A kutyát úgy szerették mint a sajátjukat és Zeusz is nagyon jól érezte magát! A ház szerintünk a lehető legjobb helyen volt, csodás kilátás és minden pár percre (falu max 10 p , rév 10 p kényelmes sétával kutyával)
A szobák, fürdő, konyha teljesen rendben vannak , konyhában is van szinte minden ami kell egy kis főzéshez, de ha bármi kellene biztos vagyok benne kláriék orvosolják! Az embernek nincs túlzsúfoltság érzete ha teltház van akkor se. Mi 5 éjszakát voltunk ott de csak ajánlani tudom bátran mindenkinek!