2014. április 28.barátokkal járt itt 45 Baráti társasággal voltunk a Katlan Tóni vendéglőjében, ami összességében nem varázsolt el. Talán bennem lehet a hiba. A kiszolgálás számomra kissé nehézkes volt, mivel a társaság rendelését többedszerre sikerült felvenni. Nem igazán készült az étterem gyerekadagokkel, vagy ételekkel (aki gyerekes az tudja, hogy a gyerekeknek a kisadag rántotthús és krumpli a fő étel egy étteremben).
A tisztaság, a hangulat az rendben volt. Az ételek íze számomra nem hozott újdonságot, különlegességet, vagy kirobbanó élményt ízletes, ehető de átlagos volt. Az adag nagysága pedig kevéskének tűnt számomra, de igaz hogy én szeretek jóllakni is egy étteremben, nem csak megkóstolni két falat valamit ízlésesen leöntva valami művészi mártással. De én így szocializálódtam. A társaság egy része el volt ájulva az ízektől, a másik fele köztük én, nem. Az összbenyomás az volt, hogy egy menő pesti éttermi hangulat, közepes adagokkal és pestihez hajazó árakkal, a kisvárosban. Ki kell próbálni.
2014. április 28.barátokkal járt itt 45 Néhány alkalommal jártam az étteremben. A nem túl nagy kínálatú étlapról többféle ételt is próbáltunk és az a vélemény alakult ki bennem, hogy egy kellemes hangulatú, a kötelező ízvilágot hibátlanul hozó étterem, de nem mutatott semmi pluszt, amitől törzsvendég lehetnék.
A felszolgálók udvariasak, de távolságtartóak, amit az étterem belső hangulata tud pótolni. Érezhető volt számomra az, hogy a fő profil a napi menüs étkeztetés.
2014. április 28.családjával járt itt 55 Visszajáró vendég vagyok a "Holdfény"-ben. Családdal, társasággal, és sosem kellett csalódni. Az igazán különleges ételek hiányoznak az étlapról, de a széles ételkínálat minden eleme élvezhető és jóllakató. Ha csak egy sört akar inni az ember arra is teljesen alkalmas mind a kültéri rész, mind a teknősbékákkal ellátott kis belső tó melletti asztalok.
A kiszolgálás baráti kedves és nagyon gyors. Figyelnek a vendégre és emlékeznek rá, ami miatt nagyon különlegesnek érezhetimagát a vendég.