2014. szeptember 30., kollégákkal járt itt 45 Egy estét töltöttem el, nem önszántamból (küldtek okosodni)! Amikor beléptem rögtön elém sietett egy ránézésre nem kifutófiu külsejű fiatalember (talán valamilyen pozícióban volt)! Nem gondolom, hogy az igazgató fogadott személyesen, inkább csak épp ott volt dolga. Viszont nagyon jól esett!
A személyzet egyébként is nagyon segítőkész és udvarias (de mindenki! )! Az épület szép, a giccsre hajló kárpit és tapéta meg izlés dolga! Én otthonra soha nem venném meg, de most valamiért bájos volt! A wc állítólag sterilen fogadott, lehet elhiszem! Ami nem tetszett az a fürdőszoba állaga volt! A zuhanyrózsa vízköves még a lenti egységben is! A kád vízvetője elállt a faltól és ennek megfelelően elhasznált volt! Nem értem egy ilyen tétel miért nem cserélhető idejekorán! Az étel minősége tetszett, ízek hozzám közel álltak! Mennyiségről nem tudok nyilatkozni mert svédasztal volt az ellátás! Majdnem minden teljesen jó volt! Kár azért a pár dologért, remélhetőleg cserélik már őket!
2014. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 a nyolcvanas években sokszor jártam itt gyerekként, szüleim a családi ünnepeket szerették itt tölteni. akkor is megfizethető volt. gyerekként nem kellet soha kérdezgetnem mikor jön már a vacsora, a pincér mindig ugyanaz volt. az ételek is nagyon finomak voltak! amikor pedig kihozták a gundel palacsintát lekapcsolták a lámpát!
tegnap a gyerekeimmel és feleségemmel megálltunk mi is vacsorázni. a pincéren kívül más nem változott, maradt az odafigyelés és minőség!