2016. július 12.gyerekekkel járt itt 25 2016 június végén töltöttem pár napot Gyulán, 3-an vacsoráztunk, 2 felnőtt 1 gyerek. Már az italnál gyűltek a viharfellegek, nejem látta amint a Sprite-ot szódával turbózzák. Ketten halászlevet fogyasztottunk, az alaplé tűrhető volt bár forró, de a ponty halbetét már pár órája a hűtőben szunnyadhatott, némi kontrasztot képezve.
Feleségem a rántott szelethez rizst kért, sültburit kapott, ezen még túlléptünk. A brutális csalódás a "rozéra sült kacsamell" nevű költeménnyel ért, sokáig vacilláltam kikérjem-e hát nem kellett volna. Mennyiségről ne beszéljünk, az nem érdekes. 4 szeletke ízetlen főtt húst kaptam, valószínűleg tényleg kacsa volt, de reggeli órákban egy húslevesben vagy szimpla sós vízben kezdhette gasztonómiai karrierjét. Szinte megalázó volt. Ezt helyet nem ajánlom senkinek, max. a rántott húsban nem lehet csalódni. Később egy e-mailben közöltem negativ tapasztalatomat, egy bocsánat jólesett volna de nem jött válasz.