2014. december 20.a párjával járt itt 45 Szép kilátással a városra és a környező dombokra kaptunk szobát. A szoba tágas, kényelmes, jó berendezésű volt. Ami nem tetszett benne, az a laminált padlóburkolat volt, mert nekem barátságosabb egy szállodai szoba padlószőnyeggel. A tisztaság megfelelő. A személyzet kedves és segítőkész volt.
A szállodában hálózati internet nincs, csak Wifi, mely nekünk problémát jelentett az ott tartózkodásunk alatt. A wellness részleg ugyan nem kicsi, csak kevés az az egy medence és az az egy jacuzzi. A szaunavilágra szintén ez a jellemző. A kényelmesen tágas térben nem nagy a szauna választék, főleg ha nem is működik mind. Pl: a gőzkabin egyáltalán nem működött az ott tartózkodásunk idején. Az étterem kínálata átlagos, de minden volt, ami a reggelinél és a vacsoránál elvárható. Összességében jól éreztük magunkat, barátságos, szimpatikus kis szálloda.
2014. április 21.családjával járt itt 55 Gyönyörű környezetben terül el ez az üdülőközpont. Érdekesen van kialakítva az egész házsor, mely egyszerre nagyon sok családnak, baráti társaságnak nyújt kikapcsolódást, pihenést. Szépek az épületek, a szobák, az egész zöld terület. Még állatok is vannak, hogy teljesebb, otthonosabb legyen, főleg a gyerekeknek.
Olyan nagy szabadságérzés hatja át az embert abban a tág, tanyasias jellegű megoldásban, mely Dobogómajorra jellemző. Nagyon jól éreztük magunkat.
2014. április 21.a párjával járt itt 55 Most voltunk először ebben a gyönyörű hotelben, mely nagyon mély benyomást tett ránk. Nagyon-nagyon szép a szálloda, az emeleti folyosók, a szobák, az étterem és végül, de nem utolsósorban a wellness. Nagy gondot fordítanak a makulátlan tisztaságra. A személyzet egytől-egyig kedves volt.
Mindenben segítettek, hogy minél jobban elégedettek legyünk a szálloda szolgáltatásaival. Finom, bőséges, változatos volt úgy a reggeli, mint a vacsora. A wellness részleg szintén minden igényt kielégített tisztaságban, medence és szauna kínálatban. Az is nagyon jó megoldás volt, hogy közvetlen a fürdő mellé épült és egész napos szabad átjárás volt a fürdőbe. Így együtt már igen sok medence és szauna biztosította a vendégek felhőtlen pihenését, kikapcsolódását. Nagyon jó volt ott lenni és nagyon szeretnénk visszamenni.
2014. február 25.a párjával járt itt 55 Már másodszor jártunk a hotelben és most is nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes, tiszta szoba, akárcsak az egész hotel. A reggelik és a vacsorák finomak, bőségesek, választékosak voltak. A wellness részlege, a medencék, a szaunák nagyon szépek és tiszták. Nagyobb létszám, telítettség esetén is kényelmesen elférnek a vendégek.
A környék nagyon szép és bőven volt kirándulási lehetőség a közelben. Összegezve, minden nagyon szuper volt és továbbra is szeretnénk még visszamenni.
2014. február 20.a párjával járt itt 55 Nagyon szép kilátás volt a szobánkból a Dunára. A Duna másik partján, a szállodai szobánkkal szemben a csodálatos templom torony ágaskodott a magasba. Kellemes volt a szobánk, tiszta és kényelmes. A reggeli és a vacsora változatos, finom és bőséges volt. A pincérek készségesek, udvariasak voltak. Ugyanez mondható el a személyzet többi tagjára is.
A Római wellness szintén fantasztikus volt. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, remélem még visszafogunk menni.
2013. november 18.a párjával járt itt 45 Most jártunk először a Dráva Hotelben. Nagyon jól választottunk, mert majd nem mindennel meg voltunk elégedve. Szép a szálloda és a környezete. Ízlésesen berendezett tiszta szobák, mely teljesen megfelel a négycsillagos elvárásoknak. Finom, bőséges, változatos svéd asztalos reggeli és vacsora.
A wellnessben is remekül éreztük magunkat, megfelelő méretűek a medencék és ami a legfontosabb, tiszták és kellően karbantartva. Telt ház esetén is elegendő a medencék száma. A szaunavilág nagyon szép és sok mindennel elkápráztatja a vendégeket. Nagyon jól kipihenheti a vendég a hétköznapi fáradalmakat, kitűnő felfrissülést nyújtanak az ott eltöltött napok. Csak ajánlani tudom minden kedves leendő vendégnek.
2013. november 13.a párjával járt itt 55 Nagyon szép környezetben helyezkedik el ez az elegáns, modern szálloda. A kedves, segítőkész személyzet többé-kevésbé minden kérésünket teljesítette. Tiszták a szobák, de az egész szállodára ez volt a jellemző. Félpanziós, svédasztalos ételek nagyon finomak, bőségesek és változatosak voltak.
A wellness részlege és a szaunavilága is nagyon szép, barátságos és igen sokféle szolgáltatást tud nyújtani. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszamegyünk.
2013. október 17.a párjával járt itt 55 Voltunk már jó pár csodaszép szállodában, de ennyire jól sehol nem éreztük magunkat. Itt minden megvolt, amire csak szüksége lehet a pihenni vágyó pároknak, családoknak. Mese szép, gyönyörű, hatalmas szálloda, csodaszép kilátással a sódombra, főleg az esti megvilágítással, tökéletes tisztasággal, kedves személyzettel, nagyon, de nagyon finom, változatos ételekkel, különleges, hatalmas wellnesszel, szauna szeánszokkal.
Ez annyira jó hely, hogy aki csak teheti, feltétlen töltsön el ott néhány napot. Mindenkinek teljes szívből ajánlom! Imádom ezt a szállodát!
2013. július 14.családjával járt itt 55 Egy hetet tölthettünk el ebben a hatalmas, gyönyörű szállodában. Az idő is remek volt. Nagyon szép a kilátás a szállodából a külső medencékre. Szép, tágas, tiszta szobák. Nagy wellness részleggel és szintén nagy szaunavilággal rendelkezik a hotel. Szuper jól kialakított a föld alatti folyosó a másik, kisebb épületszárnyba való átjutáshoz.
A reggeli és a vacsora elég változatos volt, aránylag finom is, csak lassan pótolták az elfogyott ételeket. Jól éreztük magunkat és szeretnénk majd visszamenni. Mindenkinek ajánlani tudom.
2013. július 14.a párjával járt itt 55 Nagyon gyönyörű a szálloda, nagyon jó helyen van, tiszta és elegáns. A személyzet minden kívánságunkat teljesítette, sőt annál is többet. Tágas, tiszta szoba, nagyon jó kilátással. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos és finom volt. Azonnal pótolták, ha valami kezdett fogyni a kínálatból.
Jó a wellness is és a szaunavilág is, csak egy kissé kicsi. De az egészet összevetve, nagyon jó volt minden. Szeretnénk még visszamenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.